{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Head vana aasta lõppu! Terve päeva võid sa tunda end rahutuna nagu vaevaks sind mingi mure. Sellest vabaned sa alles õ...


 

 

 Head vana aasta lõppu!

Terve päeva võid sa tunda end rahutuna nagu vaevaks sind mingi mure. Sellest vabaned sa alles õhtul, kui oled teiste seltsis. Saturn ja Kuu on pealelõunasel ajal opositsioonis ja selle tõttu ei tunne sa end kõige paremini. Võib ka juhtuda, et see põhjustab viimase hetke muudatusi. Või tunned sa end täna rohkem üksi või oled sellises seltskonnas, mis sulle ei sobi. Kesköö viib aga su mured ära, tuues sulle häid uudiseid. 


Armastus

Võib-olla ei ole sa oma kaaslasega rahul praegusel hetkel ja teed talle kogu aeg etteheiteid. Ära riku ta tänast päeva ära ja katsu ennast paremini kontrollida. 


Töö

Sa tahaksid leida uut ja paremat töökohta. Ära täna ühtegi otsust vastu võta ja oota uus aasta ära. Uued võimalused avanevad juba varsti, ole kannatlikum.

 

Tervis

Sa peaksid olema muidu heas vormis aga ainult natukene närvilisem. Selle tõttu ei püsi sa sugugi paigal ja magad ilmselt täna halvasti, kui sa muidugi üldse magama lähed.

 

 

 

Pere

Ära unusta täna oma lähedasi ja ära tee üksi oma plaane.

 

Raha

Hea rahaõnn naeratab sulle täna, unista suurelt.

 

Õnnenumber : 885

 

Väike nõuanne: ära ela oma elu nii keeruliseks


Kommentaare ei ole