{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplalsh / Kira auf der Heide   Armastus ...

 

foto : unsplalsh / Kira auf der Heide

 

Armastus

Uuel aastal tahad sa midagi oma elus muuta paremaks. Sa tahad tunda armastust, olla armunud, rääkida armastusest. Sa tahad oma ellu natuke rohkem armastust. Kohe, kui detsembrikuu on läbi saanud, tunned sa Veenuse ja Marsi mõjul suuremat vajadust kirgede järele. Sa ei lepi enam leigete tunnetega, sa tahad tunda liblikaid kõhus ja oled valmis selle nimel kõigeks. Kui sa oled juba kellegagi koos, tunned sa suuremat armastust ja oled valmis näitama oma kaaslasele, kuidas tuleb armastada. Miski pole liiga ilus ega kallis, sul ei ole mitte millestki kahju. Sa külvad oma kaaslase tähelepanuavalduste, hoole ja armastusega üle. 

 

 

Selline kirg ja tulisus ei jäta kedagi ükskõikseks, kindlasti mitte sinu kaaslast, kes enne suve algust peaks vastama sinu tunnetele. Sinu suurimadki soovid võivad sellel aastal täituda. Tänada võid sa selle eest oma planeet Merkuuri ja tema võimsat aurat. Kui sa oled aga vallaline, siis kipud ka sina kiirustama, armastades armastust. Suurest õnnest jääb sul puudu ainult see inimene, kellega oma tundeid jagada ja kellega oma plaane ellu viia. Ent nagu öeldakse, viib järjepidevus sihile. Ole kannatlik ja sihikindel, neljas kohtumine, mis leiab aset aprillikuus, peaks tooma sulle palju õnne. Veenus lubab sulle omalt poolt, et järgmise aasta kevad tuleb üsna kirglik, täis unustamatuid hetki. Suvi aga idülliline. 

 

Töö

Viimastel aastatel oled sa päris palju eesmärke ja plaane saanud ellu viia. Sa oled teinud endale nime, liikunud oma eluga edasi, teinud karjääri, saanud eksamitel läbi või kogunud kuulsust. Selle asemel aga, et puhata, soovitavad planeedid sul järgmisel aastal jätkata samas vaimus. Otsi uusi võimalusi. Ole valmis riskima. Marss soovitab sul juba panna oma vaim valmis suure sammu tegemiseks. Kohe uue aasta alguses võid sa julgelt hüpata tundmatus kohas vette, sul ei ole vaja seda kahetseda. Sest hea õnn ei jäta sind maha, seega miks mitte seda ära kasutada. 

 

 

 

Lähedased

Uuel aastal tahad sa leida üles ühe inimese, kelle sa silmist kaotasid, teha heaks ühe minevikus tehtud vea või rääkida kõik südamelt ära. Tihti seda just ei juhtu aga järgmine aasta muudab sind empaatilisemaks ja kaastundlikumaks, kuna tundlik Neptuun on sisenemas sinu astroloogilisse taevasse. Neptuun aitab sul paremini teisi mõista ning näha samuti läbi teise pilgu teatud olukordi, mis on tekitanud arusaamatusi. Neptuun soovitab sul ulatada lepitusekäsi, teha esimene samm ja tunnistada oma süüd. Juunikuu alguseks oled sa tagasi leidnud oma südamerahu. 

 

Uue aasta lubadus

Tegutse. Sa ei ole selline inimene, kes tundide kaupa ennast ja oma elu haletseks või viitsiks niisama istuda, otse vastupidi. Planeedid teavad, kui palju energiat sul on ja kui terava vaimuga sa oled. Ent on üks valdkond, mida sa seni pole julgenud puudutada ja millest sa oled kauge kaarega mööda käinud. Võib-olla on selleks mingi pooleli jäetud asi, mõni plaan, mille sa sinnapaika jätsid või mõni ettevõtmine, mida sa ülehindasid. Järgmisel aastal on õige hetk selleks, et tegutseda. 

 

Õnne toov talisman

Muusikainstrument. Kitarr, klaver, kannel või viiul. Järgmisel aastal soovitavad planeedid sul hakata muusikaga tegelema. Sa vajad oma ellu natuke rohkem muusikat. Tantsi, laula, õpi mingit muusikariista mängima, kuula muusikat. Nii teed sa ukse lahti imedele, mis tulevad su ellu. 

 

 

Kommentaare ei ole