{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Kuu on Kalades nädala alguses ja selle tõttu ei ole see aeg kõige parem suuremate otsuste vastuvõtmiseks. Kuu Jäära mär...


 

 

 Kuu on Kalades nädala alguses ja selle tõttu ei ole see aeg kõige parem suuremate otsuste vastuvõtmiseks. Kuu Jäära märgis nädala keskel varustab sind aga hea energiaga. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril. Nädalavahetusel on Kuu sinu märgis, aidates sul tunda rõõmu lihtsatest asjadest. 


 Armastus

Paaridele : sulle meeldivad muutused ja uuendused, selle tõttu peaksid sa sellel nädalal eriti rahul olema: Uraan ise aitab muuta su suhet kallimaga lähedasemaks, te leiate taas teineteist ja viimaste nädalate pinged peaksid kaduma. Väga ilusad ja unustamatud hetked on teid ees ootamas, eriti jõuluõhtul. 

Vallalistele : mõned pettumused võivad ees olla aga ei midagi tõsist, kõik võib siiski hästi lõppeda. Ära ainult usu kõiki lubadusi, mida sulle tehakse.

 

Töö

Kõik läheb väga hästi, kui sa sellel  nädalal katsud hoida keelt hammaste taga. Just sellel nädalal pead sa meeles hoidma seda, et rääkimine on hõbe ja vaikimine kuld. Ära unusta ka seda, et ka seintel on kõrvad ja kõike, mida sa ütled, võidakse sinu vastu ära kasutada. Ära räägi oma plaanidest kõikidele, kui sa ei taha probleeme juurde saada. 

 

 

Tervis

Tervis on sul sellel nädalal isegi väga hea. Tõenäoliselt praegu sul arsti juurde minna ei ole vaja. Pluuto ise hoolitseb su tervise eest ja selle tõttu ei tohiks ükski külmetushaigus sind kätte saada. Haigus ise väldib sind.

 

Raha

Sellel nädalal kulutad sa üsna palju ja see on ka normaalne võttes arvesse, et pühad on ukse taga. Loodetavasti ei kannata su majanduslik seis liiga palju selle tõttu. 

Kommentaare ei ole