{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks kolmapäev, 6. detsember toob head õnne terveks nädalaks selle tähemärgi esindajale

foto : unsplash / Aaron Burden     Sinise planeedi Neptuuni...

foto : unsplash / Aaron Burden

 

 

Sinise planeedi Neptuuni retrograad saab komapäeval läbi, see aga toob head õnne kaasa ühe tähemärgi esindajale terveks nädalaks. 

Kui sa isegi ei teadnud, et Neptuun retrograadis oli, pole selles mitte midagi imelikku, kui sa muidugi just suur astroloogia sõber ei ole. Palju räägitakse kurikuulsast Merkuuri retrograadist, palju vähem aga teiste planeetide retrograadist. Ka Jupiter, Marss, Veenus ja Neptuun liiguvad retrograadselt ehk siis Maa peat vaadatuna jääb mulje nagu hakkaksid planeedid tagurpidi liikuma. Tegelikult on tegemist kõigest optilise illusiooniga. Kui planeedi retrograad aga lõppeb ja planeet hakkab taas õigetpidi liikuma, toob see üldiselt head õnne kaasa. Sellel kolmapäeval tuleb Neptuun 5 kuud tagasi kestnud puhkuselt tagasi ja tal sületäis kingitusi kaasas : ta toob kaasa õnne, rõõmu ja rahulikumat elu. Suurem osa kingitustest on määratud Neptuuni enda kaitsealusele ja lemmikule. 

 

 


Millise tähemärgi esindajale Neptuun õnne toob? 


Neptuun on planeet, mis viib unistuste ja alateadvuse maailma. Viimase poole aasta jooksul võis nii mõnelegi tunduda, kuidas tema unistused kokku varisesid ja kildudeks kukkusid. Kuidas päris elu ennast peale surus. Kuidas maskid langesid ja illusioonid purunesid. Kui sul on tunne, et sa oled kaotanud killukese oma süütust ja puhtast hingest viimaste kuude jooksul ja igatsed parema maailma järele ning soovid ainult elada oma unistustes, siis võid sa nüüd kindel olla, et kõik need mured on selleks korraks läbi. Selles kõiges oli süüdi ei keegi muu, kui Neptuun. Täpsemalt Neptuuni retrograad. Ent õnneks saab see nüüd läbi, Neptuun ulatab meile nüüd taas lepituskäe ja teeb kõik, et me õpiksime taas oma elu usaldama. Samuti unistama ja lootma. Kõige rohkem peab see aga paika Kalade puhul. 

 

 

 

Miks just Kalade? Sest Neptuun on Kalade planeet ja samuti sellepärast, et Neptuun viibib praegusel hetkel Kalade märgis. Viimased viis kuud valmistasid just Neptuuni retrograadi tõttu suurt piina kõikidele Kaladele, just nemad kannatasid kõige rohkem ja said tunda enda nahal suuri torme ja lainetusi, mida elu neile kaasa tõi. Kalade esindaja hakkas kõiges kahtlema, sest kõik lõi korraga tema elus vankuma. Neptuuni retrograadi lõpp toob kaua oodatud vabaduse. Kalad on viimase poole aasta jooksul olnud omadega täiesti põhjas, nad on tahtnud jätta kõik sinnapaika : oma töö, suhted, elukaaslase. Nad on pidanud mõtlema oma ootuste, väärtushinnangute ja uskumuste üle. Kolmapäeval, 6. detsembril saab see kõik läbi. Kalade esindaja leiab taas tee pinnale, muutub julgemaks ja ambitsioonikamaks. Ta leiab rahu oma hinge ning väike loodusesäde tärkab tema südames. 

 

 


Hea õnn saadab teda terve nädala

Neptuun muudab kõik Kalade elus uueks ning toob talle palju head õnne kaasa, rohkem, kui ta ära suudab kanda. Ent Neptuun pole ainus. Merkuur ja Saturn toetavad Kalade esindajat kõikides ettevõtmistes. Merkuur aitab Kaladel selgust saada ühes asjas ning parandab tema suhteid teistega. Järgmine nädal peaks tooma Kaladele häid uudiseid. Ees on ootamas väga hea periood, mille jooksul avanevad mitmed head võimalused. Just praegu on õige aeg viia ellu oma unistusi ja plaane nii töö juures, kui eraelus. Veenus toob Kaladele aga õnne armastuses ja see peaks Kalade esindaja tegema eriti õnnelikuks.

Kommentaare ei ole