{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks 2024. aasta algus toob kõikidele tähemärkidele head õnne kaasa

foto : unsplash / Ian Schneider      Astroloogide sõnul too...

foto : unsplash / Ian Schneider

 

 

 Astroloogide sõnul toob uue aasta algus meile head õnne kaasa. Vaatame lähemalt, miks see nii on. Juttu ei tule maailma geopoliitilisest ega sanitaarsest olukorrast ehkki nii Pluuto, kui Saturni aspekt on hetkel üsna hea aga kõike ei saa ka nende kaela ajada. Individuaalsel pinnal aga tundub, et uue aasta algus toob meile head õnne kaasa. 


Merkuur ja Jupiter tulevad tagasi

Astroloogia näol ei ole tegemist nõidusega. Kui kosmiline tähestik on selgeks õpitud, on aeg asuda grammatika juurde. Ilmselt võib öelda ilma ainsagi kahtluseta, et uus aasta algab isegi väga hästi. Planeetide seis taevas on parem, kui võiks arvata ja mis kõige tähtsam : harmooniline. Seega kõik on väga hea. Kõigepealt lõppeb hea õnne planeedi Jupiteri retrograad 31. detsembril. See tähendab aga, et õnneratas hakkab jälle keerlema, iga päev võib kaasa tuua häid ja positiivseid uudiseid. Järgnevate kuude jooksul valmistub hiiglaslik planeet kohtuma muutuste ja uuenduste planeedi uraaniga Sõnni märgis, mis omakorda tõotab kaasa tuua palju häid ja positiivseid sündmuseid. 

 

 

Kaks päeva peale seda, kui Jupiter on oma retrograadi lõpetanud ja hakanud taas õigetpidi liikuma, lõppeb Merkuuri kurikuulus retrograad 2. jaanuaril. Kui suhtlemise- ja mõtlemise planeedi retrograad läbi saab, tähendab see seda, et paljud probleemid peaksid leidma iseenesest lahenduse. Merkuur aitab meil luua selgust oma elus ning parandada suhteid. 


Marss on omal kohal

Ettevõtlik planeet Marss valmistub kohtuma Merkuuriga jaanuari alguses Kaljukitse märgis. Tänu sellele hakkavad mõtted ja plaanid kiiremini liikuma ning asjad võtavad konkreetsema suuna. Nii mõnedki ideed ja eesmärgid saavad ellu viidud. Marss ja Merkuur Kaljukitses muudavad meid ettevõtlikumaks ja panevad nägema rohkem häid võimalusi, juhatades meid õigele teele. 

 

 

Veenus on aga sisenemas 30. detsembril optimistliku Amburi märki, muutes valitseva õhkkonna rõõmsamaks ja positiivsemaks. 

Seega on planeetide seis praegusel hetkel tõesti väga hea ja tänu sellele on astroloogid ühel nõul sellega, et uue aasta algus toob meile kaasa erakordselt head õnne. Kui sa enam jõuluvana ei usu, siis usu vähemalt hea õnne planeeti Jupiteri!


Millist õnne toob uue aasta algus kaasa sinu tähemärgile? 

Suured ja väga head muutused on jaanuarikuus ees ootamas kõiki neid, kes on sündinud Amburi, Sõnni ja Veevalaja märgis. Uue aasta algus peaks neile tooma palju häid uudiseid.

 

 

Kõigile neile, kes on sündinud Lõvi, Jäära ja Kaalude tähtkujus, toob head õnne Veenus Amburi märgis. Tänu Veenuse energiale saavad nii mõnedki unistused ellu viidud, sest Veenus ei ole ainult armastuse, vaid ka raha planeet.

Kaksikutele ja Neitsile saadab head õnne aga nende planeet Merkuur, mis teeb silma Marsile. Tänu sellele leiavad Kaksikud ja Neitsi võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu kindlustada ja oma plaane ellu viia. 

Skorpioni ja Kaljukitse ellu toovad muutusi Pluuto ja Uraan. Kui viimasel ajal ei ole asjad nende elus liikunud ja selle tõttu pole nad saanud ka oma plaane ellu viia, siis nüüd on kõik muutumas, tänu sellele kaovad ka stress ja mured. 

Kalad ja Vähk leiavad lõpuks ometi võimalused, kuidas oma unistused ellu viia. Unistuste planeet Neptuun ja reeglite planeet Saturn moodustavad hea aspekti õnne planeedi Jupiteriga. Tänu sellele ei ole miski enam võimatu ja uus aasta algab paremini, kui kunagi varem.

Kommentaare ei ole