{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on sisenemas Kaljukitse märki. Millist mõju avaldab eesolev Kaljukitsede aeg tähemärkidele?

foto : unsplash / Benjamin Sadjak      22. detsembrist kuni...

foto : unsplash / Benjamin Sadjak

 

 

 22. detsembrist kuni 20. jaanuarini on Päike Kaljukitse märgis. See periood aitab meil oma plaane ja eesmärke ellu viia ning kinni pidada endale antud lubadustest.

Talvise pööripäevaga samal päeval siseneb Päike Kaljukitse märki, soovitades meil tungivalt aega maha võtta. Ettevalmistused aastalõpu pühadeks on küll käimas ent aeg on teha kokkuvõte möödunud aastast ning heita pilk järgmisesse aastasse. Mida sa tahaksid järgmisel aastal ära teha? Millised otsused sa kavatsed vastu võtta ja millised eesmärgid ellu viia? Planeedid aitavad sind, kui sa ise tead, mida sa tahad. 


Kaljukitsede aeg aitab panna prioriteedid paika

22. detsembri ja 20. jaanuari vahel mõjutab meid kõige rohkem Kaljukitse energia. Kaljukitsesid ei saada just kõige parem kuulsus, pigem on nad tuntud, kui väga töökad ja asjalikud ning tõsise ellusuhtumisega. 

 

 

Ometi on meil Kaljukitsedelt palju õppida. Nad on praktilise mõtlemisega, sündinud juba tarkadena ning väga kohusetundlikud. Kaljukits võib olla mõnikord paindumatu ja jäik. Ta teab, mida ta tahab ja kuidas seda saada ega lase hetke tujudel oma tulevikku ega elu ära rikkuda. Ta võib olla pealtnäha külm ja eemalolev nagu tema aastaaeg  - talv. Järgnevad nädalad muudavad meid kõiki asjalikemateks ja ambitsioonkamateks. Kahtlemata tekib suurem tahtmine tööd teha ja oma plaane ning eesmärke ellu viia. Samuti kindlustada majanduslikku seisu. Suured ideed ja plaanid võivad tekkida tänu Kaljukitse energiale. Sihikindlus ja järjepidevus on võtmesõnad, mis viivad sihile. 

Kaljukitsede aeg laseb maskidel langeda. Enam ei ole võimalik valetada. Selle asemel tuleb käised üles käärida ja tegeleda probleemidega, et leida lahendusi. Kaljukitse aitab meil ka panna paika uueks aastaks uusi eesmärke. Praegune periood on ideaalne selleks, et luua oma elus kord ja jätta vanasse aastasse kõik see, mis rikub su hingerahu ega lase sul oma eluga edasi minna. 

 

 

Keskendudes eesmärkidele leiad sa võimalused ja vahendid, kuidas jätta probleemid maha. Selleks aga ei tohi sa kaotada silmist oma sihte. Ainult nii saadab sind edu kõikides ettevõtmistes. Selleks tuleb sul lõpetada muretsemine ja uskuda, et iga päev toob kaasa uusi võimalusi. Vabasta end oma halbadest harjumustest ning kõigest, mida sa enam ei taha.


Miks selle aasta Kaljukitsede aeg on nii tähtis? 

Kaljukits paneb meid kõiki järele mõtlema oma elu üle ning otsima võimalusi, kuidas seda paremini organiseerida. Miks aga sellel aastal on Kaljukitsede aeg nii oluline? Sest praegu on käimas Merkuuri retrograad Kaljukitse märgis, mis soovitab meil olla ettevaatlikum, arukam ning kannatlikum.

Kommentaare ei ole