{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal?

foto : unsplash / freestocks      Vaatame iga nädal üle, mi...

foto : unsplash / freestocks

 

 

 Vaatame iga nädal üle, milline on planeetide seis hetkel ja milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal.


JÄÄR - kolmapäev, 20. detsember

Päike on viimaseid päevi optimistliku ja muretu Amburi märgis ning siseneb siis 22. detsembril tõsise ja asjaliku Kaljukitse märki. Ent enne veel toob ta Jääradele head õnne kaasa. Kolmapäeval toetavad Jäära kõikides ettevõtmistes ja tegemistes Päike, Marss ja Kuu, saates talle head energiat  ning edu. 


SÕNN - reede, 22. detsember

Reedene päev toob kõikidele Sõnnidele eriti head õnne kaasa. Jupiter ja Kuu on Sõnni märgis, tuues talle kaasa suuremat rahaõnne. Päike siseneb samal päeval Sõnni sõbra Kaljukitse märki, lisaks on reedene päev ka Sõnni planeedi Veenuse päev, selle tõttu saadab teda mitmekordne õnn. 


KAKSIKUD - pühapäev, 24. detsember

Päike jõuab Kaljukitse märki 22. detsembril ja üldiselt ei ole see kõige parem periood Kaksikute jaoks. Pühapäeval võib Kaksikute esindaja aga kindel olla Kuu toetusele ja tänu sellele on teda ees ootamas väga ilus päev, täis toredaid vahejuhtumeid. Jõuluõhtu tõotab tulla ilus ja meeleolukas, aidates tal unustada kõik oma mured. 


VÄHK - teisipäev, 19. detsember

Teisipäeval ei tohiks ühtegi probleemi juhtuda, kõik peaks minema nagu lepase reega. Mitu head uudist on teda juba ees ootamas sellel päeval, sest Kuu kohtub sel päeval unistuste planeedi Neptuuniga. 

 

 


LÕVI - reede, 22. detsember

Tegelikult toovad Lõvile head õnne sellel nädalal lausa kaks päeva : reede ja laupäev. Merkuur ja Päike (Lõvi taevakeha) on sama nurga all taevas. Mida see tähendab? Et Lõvisid on ees ootamas üle ootuste hea päev ja et nädalavahetus algab väga hästi, tuues ta ellu rõõmu ja õnne. 


NEITSI - reede, 22. detsember

Planeetide seis on sellel nädalal väga hea kõikide Neitside jaoks. Päike on sisenemas Neitsi sõbra - Kaljukitse - märki, tuues Neitsile väga head õnne kaasa. 


KAALUD - teisipäev, 19. detsember

Veenus Skorpionis on võtnud Kaalude esindaja oma kaitsva tiiva alla, hoolitsedes selle eest, et viimasel sellel nädalal mitte millestki puudust ei tuleks. Teisipäeval toetavad Kaalusid lisaks ka Kuu ja Neptuun Kalades, tänu sellele peaks see päev tooma tema ellu armastust ja edu kõikides ettevõtmistes.


SKORPION - teisipäev, 19. detsember

Teisipäeval peaks Skorpionil minema kõik hästi. Ta näeb oma elu taas paremas valguses ning on positiivsem. Veenus ja Neptuun liidavad oma energia koos Kuuga, tänu sellele on Skorpionit ees ootamas väga hea päev.

 

 


AMBUR - kolmapäev, 20. detsember

Päike lahkub sellel nädalal Amburi märgist, et siseneda Kaljukitse märki. Ent enne seda toob ta Amburile veel topelt õnne. Kuu, Päike ja Marss toetavad sel päeval Amburit kõikides ettevõtmistes. 

 

KALJUKITS - reede, 22. detsember

Reedene päev toob Kaljukitsele head õnne kaasa ja võib juhtuda isegi, et tegemist on selle aasta kõige parema päevaga. Sellel reedel siseneb Päike Kaljukitse märki, liitudes Merkuuriga. 

 

VEEVALAJA - laupäev, 23. detsember

Planeedid liidavad oma jõud ja saadavad laupäeval Veevalajale head energiat. Veevalaja planeet Uraan teeb Kuule silma, tänu sellele saadab laupäeval Veevalajat hea rahaõnn. Päike ja Merkuur Kaljukitsed toovad talle lihtsalt head õnne ning edu. 

 

KALAD - teisipäev, 19. detsember

Teisipäeva pealelõunal, kella poole nelja ajal, saab Kalade esindaja ühe väga hea uudise, mis peaks ta tuju heaks tegema. Kuu ja Neptuun toetavad teda sel hetkel. 


Kommentaare ei ole