{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline on kõige perekesksem tähemärk?

foto : pexels / Andrea Piacquadio      Tegemist on tähemärg...

foto : pexels / Andrea Piacquadio

 

 

 Tegemist on tähemärgi esindajaga, kellel on alati vanemalt põlvelt midagi õppida ja noorematele midagi õpetada. 

Ta elabki üksnes oma lähedaste jaoks ja seda oma varasest lapsepõlvest saadik. Kui mõnede tähemärkide esindajatele meeldib pidutseda või sõpradega aega veeta, siis tema teeb kõik, et olla võimalikult palju koos oma lähedastega. Suured tähtpäevad, kus mitu sugupõlve on koos ühe laua taga, valmistavad talle kõige rohkem rõõmu. Ta leiab, et nii oluline on olla koos : õppida vanematelt ja õpetada nooremale põlvkonnale. Ta tunneb kõiki oma sugulasi maast madalast saadik ja küsib sageli uudiseid ühe või teise kohta. Ta jõuab isegi kõige kaugematele sugulastele helistada. Jõulupühadel on tal kingitus igale lähedase jaoks juba ammu valmis varutud. Ta on kõige perekesksem tähemärk. 

 

 

Igal sodiaagimärgil on oma kindel roll. Jäär on ettevõtlik, Ambur avab meile teadmiste uksi, Kalad näitavad teisi võimalusi, Kaalud katsuvad õiglust jalule seada. Vähi tähemärgi esindaja hoolitseb aga oma lähedaste eest. Vähi tähemärki valitseb nostalgia ja viljakuse taevakeha Kuu, kehastab ta aga emafiguuri. Tal on tugev side oma juurtega. Nendega, kust ta tuleb ja nendega, kuhu ta läheb. 

Ta on hästi tundlik ja kaitsev, sündinud suve alguses ja toob meile kaasa soojust. Tal on ainulaadne nägemus perest. Kõige paremini tunneb ta end olles koos oma lähedastega. Ta hoolitseb teiste eest. Valvab nende üle. Ta oskab hästi süüa teha ja võib veeta tunde vaaritades ja küpsetades, et teha rõõmu oma kallitele. Emotsionaalne Vähk on nagu avatud raamat, kelle südames toimuvat on lihtne näha. 



Kommentaare ei ole