{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige parem?

  foto : unsplash / pparnxoxo   Kui osade tähemärkide esind...

 

foto : unsplash / pparnxoxo

 

Kui osade tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa (sellest saab lähemalt lugeda siit), siis teisi on ees ootamas natuke keerulisem nädal. Õnneratas muudkui keerleb ja keerleb, planeedid ei jää kunagi seisma ja need, kellele järgmine nädal õnne toob, võivad juba mõne nädala pärast keeruliste situatsioonide ees seista. Kui sinu tähemärk peaks ka selles nimekirjas olema, siis vähemalt on sul nüüd pilt selge, miks sind selle kuu alguses talvemasendus kimbutab. 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule detsembrikuu algus kõige parem? 

 

 


KAKSIKUD

Juba teist nädalat järjest on Kaksikud nende nimekirjas, kelle jaoks järgmine nädal ei tule kõige parem. Meil on sellest tõsiselt kahju, et elu neile hetkel nii palju probleeme tee peale veeretab. Seekord ei ole aga süüdi kõik planeedid Amburi tähtkujus vaid hoopis Saturn. Saturn tuletab Kaksikutele meelde, et mõnikord on tähtis lasta asjadel lihtsalt olla, mitte ärrituda ja jääda rahulikuks igas olukorras. Isegi, kui Kaksikute on hetkel palju peamurdmist ja mitmeid probleeme, mis ootavad lahendamist, peab ta varuma kannatikkust, sest järgmine nädal talle vastuseid ei too. 

Praegune periood võib valmistada Kaksikutele tõsist pettumust ja seda mitmes valdkonnas korraga. Kaksikutele meeldib, kui asjad liiguvad nii nagu vaja, et ta saaks ühele poole sellega ja võtta järgmise asja käsile. Saturn aga on otsustanud talle õpetada kannatlikkust ja sihikindlust. Hea õpilane kuulab oma õpetaja sõna. Kui ta on eeskujulik ja hoolas, ootab teda teenitud tasu. Seega tuleks seda võtta pigem, kui head võimalust. Lisaks võivad Kaksikud kindlad olla, et Veenus Kaaludes (sõbramärk) neid hätta ei jäta vaid toetab igal võimalusel hoolitsedes selle eest, et olukord päris käest ära ei läheks. Parem on hoida järgmisel nädalal eemale kõigist neist, kes tekitavad stressi ning laadida selle asemel oma patareid täis nendega, kellega Kaksikud tunnevad end hästi. 

 

 


VEEVALAJA

Veevalaja on kõikide märkide järgi järgmisel nädalal  emotsionaalsem ja tundlikum. See pole üldse tema moodi, sest ta ei võta kunagi midagi liiga isiklikult. Järgmisel nädalal aga võib ta solvuda iga väiksemagi märkuse peale. Ometi algab nädal üsna hästi, sest Päike ja Marss moodustavad ilusa liidu, aidates Veevalajal oma plaane ellu viia. Ent Veenus on lahkumas sõbramärgist (Kaalud), et liikuda edasi Skorpionisse ja see ei ole Veevalajale sugugi meelepärane ega valmista talle mingisugust rõõmu.  Skorpionis on tuntud oma salvamiste poolest ja ehkki Veevalaja ise ka pole suu peale kukkunud, siis seekord võtab ta väga isiklikult, kui teised talle märkusi teevad. Veenus Skorpionis on süüdi selles, et Veevalaja nii tundlikuks korraga muutub. Parem on mitte teda pilgata järgmisel nädalal. Ja Veevalaja ise teeb hästi, kui ta keskendub rohkem sellele, mis on kõige tähtsam ja ei laseks emotsioonidel enese üle võimust võtta.


Kommentaare ei ole