{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuuri retrograad on algamas (põhjus, miks sellel aastal palju jõuluäpardusi ette võib tulla)

  foto : unsplash / Eugene Zhychik   Kurikuulus Merkuuri re...

 

foto : unsplash / Eugene Zhychik

 

Kurikuulus Merkuuri retrograad algab 12. detsembril ja lõppeb jõululaupäeval, tekitades palju segadust : omavahelisi arusaamatusi pühadelauas, prae põhjakõrbemist ja muid pühadega kaasnevaid äpardusi. 

Jõulud on aasta ilusaim aeg. Kõik sõltub muidugi kontekstist. Kui sa pead olema kaugel oma lähedastest või kui sul on liiga palju probleeme sugulastega või kui sulle lihtsalt jõulud ei meeldi, siis ilmselt ei oota sa eelseisvat pühade perioodi eriti suure vaimustusega. Sellel aastal on Merkuur otsustanud ka oma sõna sekka öelda, olles retrograadis just sellel perioodil. Suhtlemise planeet Merkuur tõmbab oma Toriseja kostüümi selga ja hakkab segadust tekitama. Tegelikkuses pole aga asjad nii halvad nagu paistavad ja tegelikult võib Merkuuri retrograad isegi su jõulud päästa. 

 

 


Ideaalne hetk retrograadiks

Merkuuri retrograad on algamas, tahame me seda või mitte. Merkuuri retrograad toob enesega alati kaasa palju sekeldusi, möödarääkimisi ja olmeprobleeme. Just Merkuuri retrograadi ajal leiavad aset kõik viivitused ja takistused. 

Tihti aga unustatakse, mis on Merkuuri retrograadi tõeliseks eesmärgiks : aidata meil aega maha võtta, teha paus oma kiires elus, et mõtelda oma elu üle järele. Olla natuke aega omaette, et näha selgemini ja luua selgus ka oma peas ning mõtetes. Miks see retrograad leiab aset aga väga õigel hetkel? Sest aasta lõpp läheb niigi ruttu, sest nii palju on vaja ära teha : kingid osta ja pakkida, pühadetoidud valmistada, külaskäigud teha. Selle tõttu ongi praegu tegelikult kõigil vaja aega maha võtta. 


Soovitused Merkuuri retrograadi ajaks igale tähemärgile

 

 

Merkuuri retrograad toimub Kaljukitse tähtkujus, selle tõttu on just Kaljukitsedel vaja teha paus ja nautida natuke elu (kord aastas ju võib). Mis puutub teistesse maamärkidesse, siis Neitsi peab ilmselt kõik kiiremad asjatoimetused lükkama jaanuarikuusse. Praegu pole mõtet ennast liigselt üle koormata. Sõnnid aga tehku nii nagu nad alati on teinud. Sõnnid oskavad võtta asju rahulikult ega lase ennast mitte millestki välja ajada. Võib-olla oleks hea, kui nad teeksid paar lõunauinakut lisaks, kui aega on. 

Veemärgid on teisel kohal. Skorpionid võiksid oma tõe rääkimise jätta teiseks korraks. Nad ei pea hakkama inimestega jõuluõhtul arveid klaarima. Merkuuri retrograad Kaljukitses muudab meid palju otsekohesemaks. Kalad peaksid aga mõtlema kõigele, mida nad on kogemata välja rääkinud ja hoidma oma suu rohkem kinni, et suuremaid õnnetusi ära hoida. Vähid peaksid olema aga omas elemendis, see tähendab oma kodus, teki all, koos oma kassiga ja mõne hea vabandusega, miks mitte kedagi näha ega kellegi juurde minna. 

 

 

Mis puutub õhumärkidesse, siis ei rõõmusta neist keegi Merkuuri retrograadi üle isegi, kui nemad vajad seda praegusel hetkel kõige rohkem. Nagu Kaksikud, Merkuuri suured kaitsealused, kes ei peatu kunagi. Planeedid ei jäta neile aga muud võimalust, kui nad peavad väikese pausi tegema ja natuke puhkama. Veevalaja ja Kaalud, kes seni muretult lõbutsesid, peavad ootama kuni vana-aasta õhtuni selleks, et oma head tuju tagasi saada. 

Tulemärgid suudavad ikka nautida praegust perioodi, kuna Päike on Amburi märgis aga ka nemad peavad olema mõõdukamad. Merkuuri retrograad vaigistab Amburi tulisust. Selleks, et suuremaid probleeme ära hoida, peavad tulemärgid keelt hammaste taga hoidma. Jäär taltsutab oma kannatamatust, pakkides kinke suure hooga. Lõvi aga peab õppima säästlikust.

Kommentaare ei ole