{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmisel nädalal on palju häid üllatusi varuks selle tähemärgi esindaja jaoks

  foto : pexels / Laura James   Viimased ajad ei ole olnud ...

 

foto : pexels / Laura James

 

Viimased ajad ei ole olnud tema jaoks kõige paremad. Õnneks on planeetide seis aga muutumas, tuues talle sellega head õnne kaasa. Kõik hakkab muutuma juba talvise pööripäeva ajal, aidates tal unustada kõik pettumused, mis viimased nädalad on talle kaasa toonud. Kõik probleemid jäävad minevikku, sest järgmine nädal toob talle palju häid üllatusi kaasa. 


Millise tähemärgi jaoks on järgmisel nädalal palju häid üllatusi varuks? 

KAALUD

Suvi oli Kaalude jaoks väga hea, sügisel aga ei läinud asjad nii nagu nemad seda oleksid soovinud. Oktoobrikuu algusest saadik on nad tundnud suuremat väsimust ja kurnatust. Aeg on läinud ruttu ja olnud sündmusterohke. Praegusel hetkel vajavad nad kõige rohkem puhkust ehkki eesolevad pühad teevad neil meele rõõmsaks. 


Veenus ja Uraan toetavad Kaalude märki

Mitme planeedi sisenemine Kaalude suhete sektorisse teeb lõpu viimase aja probleemidele, millega selle tähemärgi esindaja on pidanud vastamisi seisma. Lisaks on suhete planeet Veenus opositsioonis muutuste planeedi Uraaniga, selle tõttu peavad asjad tahes-tahtmata muutuma. Uued tuuled on Kaalude elus puhuma hakkamas. Mitu head üllatust on teda järgmisel nädalal ees ootamas. Nii mõnedki unistused ja südamesoovid võivad täituda.


Kommentaare ei ole