{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne selle tähemärgi esindajale

  foto : pixabay / JillWellington    Järgmisel nädalal toov...

 

foto : pixabay / JillWellington

 

 Järgmisel nädalal toovad planeedid head õnne ühe tähemärgi esindajale. Tegemist on kõige töökama märgiga kõikidest sodiaagimärkidest, kelle jaoks töö on elus kõige tähtsamal kohal. Järgmine nädal peaks tooma talle tasu tema vaeva ja pingutuste eest. Tänu planeetide energiale on ta võimeline mägesid liigutama või tippu ronima. Kõik sõltub sellest, millised on tema soovid. 


Millise tähemärgi esindajale toovad planeedid head õnne järgmisel nädalal? 


KALJUKITS

 

 

Aasta lõpp on küll lähenemas aga Kaljukitse hiilgehetked on alles ees. Planeetide seis on kõikide Kaljukitsede jaoks eriti soodne, osalt kindlasti ka sellepärast, et Kaljukitsede sünnipäev ei ole enam kaugel. Mitmed planeedid toetavad hetkel Kaljukitse kõikides ettevõtmistes, probleeme ja takistusi ei tohiks talle ette tuua aga mitte ükski taevakeha. Pluuto tema enda märgis muudab teda ambitsioonikamaks ja tänu sellele võtab Kaljukits taas ohjad enda kätte. Merkuur Kaljukitse märgis toob talle häid võimalusi kaasa, soovitades viimasel keskenduda kindlatele eesmärkidele ja plaanidele. 

Jupiter ja Uraan toetavad teda samuti, olles tema poolel. Tänu sellele kuulab Kaljukits mõistuse häält ja usaldab oma instinkte, see aga tuleb talle kasuks. Kuu Kaljukitse märgis toob talle samuti head õnne kaasa. Liites oma energia Merkuuri energiaga aitab Kuu hoida ära võimalikke probleeme ja arusaamatusi. Aasta lõpp peaks kõikide märkide järgi tooma Kaljukitsele nii raha, kui häid uudiseid.

 

Kommentaare ei ole