{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Rob Laughter   Armastus Jä...

 

foto : unsplash / Rob Laughter

 

Armastus

Järgmisel aasta paneb armastus sind mägesid liigutama.  Oma väljavalitu jaoks ei ole sul millestki kahju. Sa oled valmis ennast ületama, muutuma, muutma oma maailmavaadet ja tegema suure sammu. Tuleviku- ja eluenergia planeet Uraan tekitab sinus tunde, nagu oleks armastus kõik, mida sa eluks vajad, see on nagu jõud, mis aitab sul oma eluga edasi minna ja tunda ennast hästi. Kui saoled juba kellegagi koos, võid sa imetleda oma kaaslast veelgi rohkem, kui kunagi varem. Sul võib tekkida tunne nagu raiskaksid sa oma aega, olles temast lahus, sa vajad tema soovitusi ja nõuandeid ning tahad temaga kogu aeg rääkida. 

 

 

Teie jutuajamised on sisukamad ja sügavamad, te näete ilmselt mõlemad asju hoopis teise nurga alt. Juulis soovitab Uraan minna teil avastama uusi silmapiire. Kui sa oled aga vallaline, siis ilmselt mitte enam kauaks. Veebruarikuus peaks üks oluline kohtumine aset leidma, mis peaks muutma kogu su elu. Kümme päeva peale sõbrapäeva jõuab armastus su ellu. Tegemist võib olla ühe Lõvi, Amburi või kõige suurema tõenäosusega mõne Jäära tähtkujus sündinud inimesega. Uus aasta tõotab tulla sündmuserohke, maagiline ja romantiline. Nagu tõeline muinasjutt. 


Töö

Uuel aastal oled sa nõudlikum ega ole valmis leppima enam sellega, mis sulle enam ei sobi. Sa oled pädevam, asjalikum ja enesekindlam ning saad endale palju liitlasi ja toetajaid juurde. Jupiter soovitab sul viia oma plaanid ellu, sihtida uute eesmärkide ja sihtide suunas ning panna piirid paika. 

 

 


Lähedased

Ilmselt tahad sa kõige rohkem tegeleda sellega, mis on tõesti tähtis. Sa valid rohkem uuel aastal, kellega sa suhtled, otsid mõned lapsepõlvesõbrad üles ja katsud muuta suhteid lähedasemaks paari sugulasega, kellega sul on viimasel ajal arusaamatusi olnud. Sa ei nuta enam minevikku taga, sa mõtled küll kerge nostalgiaga selle peale, mis on olnud ja otsid oma ellu eelkõige harmooniat, tasakaalu ja vaimsust. Sa tahad suhelda inimestega, kelle kavatsused on siirad ja väldid pealiskaudseid inimesi. 


Uue aasta lubadus

Mediteeri. Võta aega mõtlemiseks. Ole filosoofilisem. Maga rohkem. Külasta muuseume. Teiste sõnadega - võta rahulikumalt. Natuke puhkust ei tee sulle halba. Sa vajad seda aega, et toita oma hinge, vaimu ja hoolitseda iseenda eest. 


Õnne toov talisman

Kullast täht. Mis tuletaks sulle meelde, et sa oled õnnetähe all sündinud ja sihid alati tähtede poole. 


2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole