{ads}

HIDE

Viimased

latest

Head nipid, kuidas tõmmata oma ellu head õnne ja raha

foto : unsplash / micheile henderson     Kuidas tõmmata rah...

foto : unsplash / micheile henderson

 

 

Kuidas tõmmata raha oma ellu? Ilmselt enamik inimesi sooviks seda, et raha oleks just nii palju, et sellepärast ei peaks muretsema. Erinevates kultuurides on olemas paju rituaale, kuidas tõmmata oma ellu küllust ja rikkust. Selles artiklis toome aga välja soovitused, kuidas kiiresti raha oma ellu tõmmata. 


1. Mõtle ennast rikkaks

Tegemist on väga lihtsa meetodiga. Selle jaoks pead sa iga päev mõtlema selle peale, milline su elu oleks, kui sul oleks kõik, mida sa vajad. Kujuta endale ette elu rikkana, kui sul ei ole mitte millestki puudust ja sa võid endale kõike lubada. Mida sa teeksid? Kuhu sa läheksid? Millist elu sa elaksid? Sa võid ka kirjutada kõik oma soovid ja unistused paberile üles või korrata endale nii kaua, kuni su alateadvus jääb uskuma. 


2. Suhkur

Suhkur on seotud rikkuse ja hea õnnega. Et tõmmata jõukust oma elu, pead sa täitma klaasi suhkruga ja panema selle klaasi oma tuppa. Pane lisaks paar rahamünti ka suhkru sisse, nii tõmbad sa lisaks head õnne oma ellu. See on hea meetod, mis aitab tõmmata raha ja rikkust ligi sellel ajal, kui sa magad. 

 

 


3. Viirukid

Viirukeid põletatakse ikka igasuguste rituaalide ajal. Viirukisuits aitab puhastada ja vabaneda negatiivsest energiast. Tänu sellele teed sa ruumi positiivsele energiale oma elus. Viiruki asemel võid sa täiesti vabalt põletada ka loorberilehti või siis valget salveid. 


4. Riis, pipar ja rohelised küünlad

Ka see meetod aitab raha ja rikkust ligi tõmmata. Selle jaoks läheb sul vaja kahte tühja klaasist purki, kahte rohelist küünalt, kaks peotäit riisi ja 6 pipratera. Kõigepealt pead sa steriliseerima purgid keevas vees. Seejärel kuivata purgid ära hoolikalt. Pane mõlemasse purki peotäis riisi ning lisa võrdselt piprateri. Seejärel pane mõlemasse purki üks roheline küünal põlema. Tunni aja pärast võid sa küünlad kustutada lusika või mõne muu vahendiga, kindlasti ei tohi aga küünla peale puhuda. Seejärel pane üks purk kööki, teine vannituppa. Kui sa saad raha, võid sa küünla ära võtta. Kuulu järgi toimib see rituaal paremini, kui seda teha teisipäevasel päeval. 


5. Rahamündid

Pane raha puidust karbi sisse ja jäta karp silma alla. Iga päev võta üks münt ja soovi midagi. Teine soovitus on panna münte igasse nurka oma koju, ka see tõmbab head õnne ligi. 

 

 

 

6. Kristallid

Osad kristallid tõmbavad raha ja küllust ligi. Nii nagu näiteks püriit, tsitriin, tiigrisilm, ametüst ja peridoot. Erinevate uskumuste järgi tuleb selleks, et head õnne ligi tõmmata, kanda kaheksat õnne toovat kristalli endaga kaasas. 


7. Värvide aura

Igal värvil on oma aura. Mõned värvid tõmbavad aga ligi nii õnne, kui jõukust. Nii nagu näiteks kollane ja kuldne värv. Sama kehtib ka punase värvi kohta. 


8. Imelamp

Selle rituaali läbiviimiseks läheb sul vaja seitset kuldset küünalt, mille peale pead sa tilgutama paar tilka oliiviõli. Pane küünlad põlema klaasist kausi sisse tunniks ajaks. Selle aja jooksul pead sa mõtlema jõukusele ja küllusele. Hea oleks viia seda rituaali läbi pühapäeva õhtul aga kindlasti mitte täiskuu ajal.



Kommentaare ei ole