{ads}

HIDE

Viimased

latest

13. detsembril on taevas noorkuu : siis, kui soovid hakkavad täituma

foto : pexels / Pixabay     Iga kuu puistab noorkuu meie pe...

foto : pexels / Pixabay

 

 

Iga kuu puistab noorkuu meie peade kohal head energiat. Sellel kolmapäeval, 13. detsembril, on noorkuu Amburi märgis, et aidata meil näha tulevikku paremas valguses. 

Sa võid hingata rahulikult sisse ja unustada kõik oma mured, sest kõik on muutumas. 12. detsembri öösel vastu 13. detsembrit on taevas noorkuu, mis toob pimedusest välja valguse. Liites oma energia Amburi - viimase tulemärgi - energiaga, võib seekordne noorkuu aidata meil leida seda, mis teeb meid tõeliselt õnnelikuks. Kolmapäevane noorkuu toob tagasi lootuse.  

Selle aasta viimasel noorkuul on meie jaoks palju üllatusi varuks. Kuna noorkuu on Amburi märgis, kutsutakse seda Kuud ka talveöö sädemeks. Kõikide märkide järgi peaks ta meile tooma nii õnne, kui rõõmu. Detsembrikuu noorkuu leiab aset kõige õigemal hetkel, aidates näha tulevikku paremas valguses ning seada uusi eesmärke uueks aastaks. Kõik võimalused on avatud, kõike võib juhtuda. 

 

 

 

Amburi energia muudab meid julgemaks ja ambitsioonikamaks ning tõukab meid suuremalt unistama. Ambur, kelle märki valitseb hea õnne ja külluse planeet Jupiter ise, tänab alati oma õnnetähte kõige eest, mis tal on. Ambur tahab liikumist ja tegevust enda ümber ega kannata rutiini ja üksluisust. 

Amburi energia saatel aitab see noorkuu meil näha kaugemale ja uskuda, et võimatu võib muutuda võimalikuks. Amburi kohta öeldakse, et tema käes õnnestub kõik, hoolimata raskustest, mis ta teele võivad tekkida. 

Samal päeval noorkuuga algab kurikuulus Merkuuri retrograad, mis võib tekitada segadust ja suhteprobleeme. 


Kuidas mõjutab noorkuu tähemärke? 

 

JÄÄR - edu ja suur rahaõnn

Kuu energia ja Merkuuri retrograadi algus toob ootamatult kõikidele Jääradele kaasa suuremat rahaõnne ja edu kõikides ettevõtmistes. Ühel või teisel moel peaks Jäär saama kolmapäeval suurema summa raha, millele tänu paraneb tema majanduslik seis. Seekordne noorkuu võib Jäära teha rikkaks. Kallis Jäär, vii oma unistused ellu, kõik võimalused on avatud. 

 

 

 


SÕNN - külluse tee on lahti

Planeetide energia aitab kolmapäeval Sõnnil oma peas korda luua. Tänu sellele saab ta aru, mida ta õieti tahab ja millised on tema tõelised unistused. Ta on andnud viimasel ajal endast nii palju teiste heaks, mõtlemata sugugi iseenda peale. Kolmapäevase noorkuu ajal peab Sõnn mõtlema enda peale ja lõpetama muretsemise. Alles siis avanevad talle enneolematud võimalused. Kindel usk paremasse tulevikku avab tee küllusele, mis juba järgmisel päeval hakkab tema ellu tulema. 


KAKSIKUD - kuula oma intuitsiooni

Noorkuu Amburis jääb vastasseisu Kaksikute märgiga. Kolmapäeval algab ka Merkuuri (Kaksikute planeet) retrograad. Merkuur soovitab sul mõtelda rohkem iseenda peale. Hoia ennast stressist ja pingetest eemale ja võta aega mediteerimiseks. Unista sellest, mille täitumist sa sooviksid ja su unistused täituvad. 


VÄHK - ainult armastust

Noorkuu Amburis soovitab Vähi tähemärgi esindajal viia oma unistused ja eesmärgid ellu. Kuidas seda teha? Pannes ennast valiku ette. Sa pead varuma kannatlikkust ja olema sihikindel, et järgneda oma unistustele ning kohanema võimalikult hästi iga olukorraga. Lähedaste nõuanded ja soovitused tulevad kasuks. Iga samm viib sind oma õnnele lähemale. 


LÕVI - tee ruumi

Kuu ja Merkuur toovad sulle väga head õnne kaasa kolmapäeval. See päev peaks sulle tooma ühe ootamatu uudise, mis peaks tegema su meele rõõmsaks ja tuju heaks. See võib olla seotud tööasjadega, armastuse või tervisega. Ära unusta kasutada ka noorkuu energiat, et vabastada end kõigest sellest, mis muudab su elu raskeks ega lase sul õnnelik olla. 


NEITSI - ainult head

Sinu planeet Merkuur alustab retrograadset liikumist Kaljukitse märgis samal ajal, kui taevas on noorkuu Amburi märgis. Planeedid ise liidavad oma jõud, et pühkida kõik takistused ja probleemid sinu teelt. Sa ei pea enam muretsema ega otsima oma probleemidele lahendusi, sest lahendused tekivad ise nagu võluväel. Üks ootamatu kohtumine võib samuti selle päeva jooksul aset leida. 

 

 

 


KAALUD - häid sõnu

Samal päeval, kui noorkuu on Amburi märgis, algab Merkuuri retrograad Kaljukitses, mis võib tuua selgust kõikidele Kaaludele. Nii mõnigi probleem peaks tänu sellele lahenema. Katsu olla võimalikult positiivne ja optimistlik, nii tõmbad sa head õnne ligi. Muuda oma elu lihtsamaks, mitte keerulisemaks. Vabasta end kõigest sellest, mis on muutunud koormavaks.

 

SKORPION - ära unusta iseennast

Muuda oma hoiakut ja katsu kohenda võimalikult hästi iga olukorraga ilma, et see sind emotsionaalselt endast välja viiks. Näe rohkem head ja õnn leiab tee sinu juurde. 

 

AMBUR - kuula oma südant

Seekordne noorkuu on sinu märgis, sellega koos algab uus ajajärk sinu elus, mis peaks sulle kaasa tooma palju häid võimalusi. Ole ambitsioonikam ja unista suurelt. Kuula oma südant, mis juhatab sind õiges suunas. Vii oma plaanid ellu. 

 

KALJUKITS - usu oma õnnetähte

Samal päeval, kui taevas on noorkuu Amburi märgis, alustab Merkuur retrograadset liikumist sinu märgis, tuues sulle selgust ja aidates sul tasakaalu leida. Kasuta planeetide energiat ära selleks, et vabaneda halbadest harjumustest ja inimestest, kes rikuvad su hingerahu. 

 

VEEVALAJA - usu oma unistustesse

Uus ajajärk on sinu elus algamas. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas tasu sinu pingutuste ja kannatlikkuse eest. See on ka hea aeg, et viia oma plaane ellu, sest mitmed head võimalused on avanemas. 

 

KALAD - valik on sinu

Noorkuu energia soovitab Kaladel teha läbi energeetiline puhastus, mis teeks ruumi õnnele ja rõõmule. Kolmapäevane päev peaks tooma kaasa ka suurema summa raha ootamatust kohast, tänu millele võivad Kalad juba suuremalt unistada. 

 



 

 


Kommentaare ei ole