{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 soovitust, kuidas näha 10 aastat noorem välja

  foto : unsplash / Ayo Ogunseide    Kiire igapäevase elu j...

 

foto : unsplash / Ayo Ogunseide

 

 Kiire igapäevase elu juures napib tihti  aega, et hoolitseda oma juuste eest nii nagu vaja. Stress, saastatus ja päikese UV-kiired mõjutavad aga juuste seisukorda ja vananemist. Juuksed muutuvad tuhmiks ja hakkavad halliks tõmbuma. Loomulikult reedavad juuksed sellisel puhul tõelise vanuse, lisades mõnikord isegi paar aastat juurde. Kuidas aga hoolitseda oma juuste eest nii, et näha 10 aastat noorem välja? 


1. Hoolitse oma juuste eest

Hoolitsetud juustega inimene näeb noorem välja. Juuksed vajavad mõnikord natuke turgutamist, et välja näha terved ja säravad. Katsu vähemalt iga kolme päeva tagant hoolitseda oma juuste eest, alustades sellest, et hakkad regulaarselt peanahka koorima, see aitab vabaneda mustusest ja rasust. Nii saavad juuksed elujõudu juurde muutuvad tugevamaks ning säravamaks.  Lisaks tee kord nädalas juustele niisutavat maski, säravad juuksed lisavad ka näole värskust ja sära.




2. Kasvata juuksed pikemaks

Miks arvatakse, et peale 40ndaid eluaastaid peaks naine loobuma oma pikkadest juustest? Miks usutakse, et teatud vanuses see enam ei sobi? Mida arvata siis sellistest kuulsustest nagu Angelina Jolie, Jennifer Lopez või Demi Moore, kes näevad välja väga ilusad ja nooruslikud just tänu pikkadele juustee. Ilusad ja terved pikad juuksed muudavad nooremaks. 


3. Lisa kohevust juurde

Lase oma juuksed järk-järgult lõigata, see lisab kohevust juurde. Lisaks kuivata oma juukseid hoides pead allapoole ning harjates rullharjaga.

Kommentaare ei ole