{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline erinevus on novembri- ja detsembrikuus sündinud Amburitel?

foto : unsplash / Tony Ross      Kas sina teadsid, et Ambur...

foto : unsplash / Tony Ross

 

 

 Kas sina teadsid, et Ambureid on kahte sorti : ühed on novembrikuu lõpu Amburid, teised detsembrikuu Amburid. Mille järgi neil vahet teha? 

Kui sa oled juba mõne oma tuttavaga tülli läinud, sest tema arvates pole sa üldse Amburite moodi, siis on see artikkel sinule. 


Novembrikuus sündinud Ambur : tõeline introvert

Novembrikuus sündinud Amburite hulka kuuluvad kõik need, kelle sünnipäev jääb 23. novembri ja 2. detsembri vahele. Neid mõjutab mingil määral ka Skorpionite energia. Sellepärast ongi novembrikuu Amburid natuke tõsisema ellusuhtumisega ja kalduvad rohkem kõike analüüsima. Novembrikuu Amburid ei ole nii lärmakad ega otsi võimalusi silma paista. Nad on tundlikud nagu Skorpionid, selle tõttu ka emotsionaalsemad, kui detsembrikuu Amburid. Vähemalt astroloogide sõnul. Nad on vaimsete huvidega, tunnevad huvi müstika ja teistpoolsuse vastu. Neid huvitab kõik, mis on üleloomulik ja teistsugune. Nemad on ka suuremad horoskoopide sõbrad. 

 

 


Detsembrikuus sündinud Ambur : suur liialdaja

Detsembrikuus sündinud Amburid piire ei tunne, neid ei peata miski. Nad on optimistlikud, rõõmsameelsed ja hea huumorimeelega. Võib-olla 13 - 21. detsembril sündinud Amburid on juba natuke mõistlikumad, sest neid mõjutab omakorda Kaljukitsede energia. Nemad on natuke tõsisemad ja asjalikumad, nii nagu Kaljukitsedki. Nad on ka palju autoritaarsemad, kui detsembrikuu kahe esimese nädala Amburid ja võivad kohati käituda nagu tõelised türannid uskudes, et neil on alati õigus. Neil on tugevad argumendid, millega sinu väiteid ümber lükata. Meie aga pole seda öelnud, seda räägivad astroloogid :)

Kommentaare ei ole