{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks sa ei tohi kunagi armuda nendesse, kes on sündinud Sõnni tähtkujus

foto : unsplash / Anthony Tori     Need, kellel on olnud su...

foto : unsplash / Anthony Tori

 

 

Need, kellel on olnud suhe mõne Sõnni tähtkuju esindajaga, võivad öelda, et ainult Sõnn on võimeline viima oma kaaslase seitsmendasse taevasse. Selles on ka omajagu tõtt, sest Sõnni valitseb armastuse planeet Veenus ise. Aga ainult õhust ja armastusest ära ei ela ja selle tõttu on ka Sõnnikesel omajagu puudusi. 


Milline on Sõnn armununa? 

Sõnn on küll sündinud armastuse planeedi kaitse all aga ei maksa oodata, et ta hakkaks pisaratest nõretavaid armastuskirju saatma. Ta ei ole eriti jutukas. Ta eelistab palju rohkem oma tundeid välja näidata, kui neist rääkida, sest tema arvates pole sõnadel väärtust. Ainult teod näitavad, milline mees (või naine) tegelikult on. Seega ära oota, et ta hakkaks sulle armastuslaule laulma. Kui ta aga küsib sinu käest, kas sa lõuna ajal sõid hästi, siis on see märk sellest, et ta sind armastab. Teda ei olegi nii kerge armastada. Sest ta leiab, et usaldust ja tähelepanu tuleb välja teenida ja niisama seda ei anta. Sellepärast läheb tükk aega (kõikide tulemärkide jaoks on see aeg liiga pikk) enne, kui ta avab oma südame. Ta vaatleb, testib ja juurdleb enne, kui mingi otsuse langetab sinu suhtes. 

 

 

Kui ta aga on otsustanud sind oma ellu lasta, siis on ta kõige parem ja kõige tähelepanelikum kõikidest armastajatest. Ta on kannatlik ja mõistev - veelgi parem - ta on valmis ennast ohverdama oma armsama nimel. Tal ei ole millestki kahju : ta valmistab sulle romantilise õhtusöögi küünlavalgel, teeb sulle üllatusi, toob sulle kohvi voodisse. Tal ei ole kahju ei ajast ega vaevast. Ainus probleem seisneb aga selles, et ta ei tee seda tasuta ja ta ootab midagi ka vastu. Kindlasti ei maksa ka ära unustada, et ta on oma loomult hästi armukade. Ei maksa teda petta ega minna kellegagi tiiba ripsutama, sest kui ta punast värvi näeb, võib ta teha midagi, mida ta ise ka hiljem kahetseb. Ta võib sind pühkida oma elust ja lõpetada edaspidi igasuguse suhtlemise. 

 

 


Millised on Sõnnide kõige hullemad omadused? 

Ta on armukade, paras pedant, tahab, et kõik läheks plaanikohaselt (mis tulemärkidele sugugi ei meeldi). Öeldakse ka, et ta on ihne ja loeb kogu aeg oma raha. Tema ilmselt sinu eest arvet maksma ei hakka, seda ei maksa oodatagi. Esimesel kohtumisel pakub ta arve pooleks teha, teisel kohtumisel ütleb, et unustas rahakoti koju; peale viie aastast kooselu ei viitsi ta isegi vabandusi enam otsida. Seega pead sina ise oma rahakoti igas olukorras välja võtma ja maksma.

Lisaks eelmainitule on Sõnn ka pika vihaga. Skorpion ei pääse talle ligilähedalegi. Kui teie suhe peaks halvasti lõppema, võid sa kindel olla, et sul on üks vihavaenlane juures kogu eluks. Ta ei unusta kunagi, mitte iialgi seda, kuidas sa talle haiget tegid ja mida sa talle sellel või sellel päeval ütlesid. Nüüd sa siis tead ja sind on ette hoiatatud!

 

Kommentaare ei ole