{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute suhtehoroskoop

     Kaksikud on elavaloomulised ja toredad. Tegemist on väga meeldivate inimestega. Kuidas Kaksikud aga teiste tähemärkideg...

 


 

 Kaksikud on elavaloomulised ja toredad. Tegemist on väga meeldivate inimestega. Kuidas Kaksikud aga teiste tähemärkidega sobivad? 


Astroloogias öeldakse ikka, et Õhk sütitab Tuld, seega leiavad kõik Õhumärgid nagu Kaksik (21. mai - 21. juuni) sobiva elukaaslase Tulemärkide hulgast (Jäär, Ambur, Lõvi). Maamärkide ja Õhumärkide vahel ei ole kõige paremat klappi. Mõnikord aga juhtub, et vastandid tõmbuvad. Kuidas sobivad Kaksikud teiste tähemärkidega? 


Kaksikud ja Jäär 

Kaksikute esindajale meeldib väga Jäära (21. märts- 19.aprill) energiline loomus ja tugev elujõud. Ãœheskoos võivad nad suuri asju ära teha. Ainult Jäära impulsiivsus ja kangekaelsus võivad mõnikord nende suhet rikkuda. 

 

Kaksikud ja Sõnn

Rahulik Sõnn (20. aprill - 20. mai) võib loomulikult Kaksikute esindajale meeldida, sest ta on romantiline ja oskab elada. Ent nende omavahelises suhtes on liiga palju arusaamatusi ja lahkarvamusi, mille tõttu tavaliselt nende suhe kestma ei jää. 

 

Kaksikud ja Kaksikud

Pole paremat suhet Kaksikute omavahelisest suhtest. Nad mõistavad suurepäraselt teineteist ja teevad kõike koos. Tähtis ainult, et nad seejuures iseennast ära ei unusta.

 

Kaksikud ja Vähk

Nad on nagu suured lapsed. Vähil (22. juuni - 22. juuli) ja Kaksikutel juba omavahel igav ei hakka. 

 

 

 

 

Kaksikud ja Lõvi

Uhke lõvi ( 23. juuli- 22. august) on liiga nõudlik Kaksikute jaoks, seda enam, et Lõvi meelest on Kaksikud liiga kergemeelsed ja tujukad. 

 

Kaksikud ja Neitsi

Kaksikud ja Neitsi (23. august - 22. september) on täielikud vastandid. Ãœks tahab elada kergelt ja ilma muredeta, teine on kahe jalaga kindlalt maa peal.  Nad võivad kas teineteist täiendada või muuta teineteise elu väljakannatamatuks. 

 

Kaksikud ja Kaalud 

Kaksikutele meeldib Kaalude (23. september - 23. oktoober) hea tuju. Kaalude esindaja on üldse Kaksikute silmis meeldiv inimene. Neist saaksid väga head sõbrad, nad on võimelised tundide kaupa lobisema asjadest, mis pakuvad neile huvi. Ent nende ootused on liiga erinevad ja sellepärast ei sobi nad kokku. 

 

Kaksikud ja Skorpion

Isegi, kui nende vahel võib tekkida kirg, siis ei ole kindel, et see armastus kestma jääb. Salapärane Skorpion ( 24. oktoober - 24. november) on Kaksikute jaoks liiga impulsiivne ega taga viimasele tasakaalu, mida Kaksikud vajavad oma elus. 

 

 

 

 

Kaksikud ja Ambur 

Kaksikud ja Ambur (23. november - 22. detsember) sobivad suurepäraselt omavahel. Nad mõlemad tahavad oma piire proovile panna, muuta oma elu põnevamaks ja otsivad võimalusi lõbutsemiseks. Koos neil juba igav ei hakka. 

 

Kaksikud ja Kaljukits

Kaksikute ja Kaljukitse (23. detsember - 20. jaanuar) suhe võiks kesta ja olla isegi rahulik. Aga kõikide märkide järgi tunneb Kaksikute esindaja sellises suhtes ruttu igavust. 

 

Kaksikud ja Veevalaja

Kaksikud on sama vabameelsed nagu Veevalaja (21. jaanuar - 19. veebruar). Kaksikutele meeldib Veevalaja originaalsus, iseseisvus, sõltumatus ja uudsusejanu. Koos hakkavad nad muutma maailma paremaks paigaks. Neil on samad unistused.

 

Kaksikud ja Kalad

Tundlikud Kalad (20. veebruar - 20. märts) teavad, kuidas võita Kaksikute südant. Kaladele meeldib Kaksikute hea huumorimeel ja intuitsioon. Kaksikute kõrval muutuvad ka Kalad enesekindlamateks. 



 

 


Kommentaare ei ole