{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõik, mida sa võiksid teada ja peaksid teadma, kui su lähedaste seas on neid, kes on sündinud Veevalaja tähtkujus

foto : pexels / burst     Veevalajad on iseseisvad, sõltumatud, loomingulised ja humaansed. Ent nii nagu teistelgi sodiaagimärkidel, ...

foto : pexels / burst

 

 

Veevalajad on iseseisvad, sõltumatud, loomingulised ja humaansed. Ent nii nagu teistelgi sodiaagimärkidel, on ka Veevalajatel nii häid, kui halbu külgi. Tänases artiklis käsitleme me neid Veevalaja külgi, millega tuleks olla ettevaatlikum, kui sa tahad temaga hästi läbi saada.


1. Emotsionaalne eemalolek

Üks teda kõige rohkem iseloomustavamaid jooni on oskus mitte lasta end emotsionaalselt puudutada sündmustest ja ümbritsevatest inimestest. Seda võib pidada tugevuseks, sest see aitab Veevalajal võtta vastu ratsionaalseid otsuseid, ilma emotsionaalseks muutumata. Samas võib see tekitada ka mulje temast nagu ei puudutakse teda mitte miski, nagu oleks ta eemalolev ja tundetud teiste tunnete suhtes. 


Kuidas sellesse siis suhtuda? 

  • Ära võta seda isiklikult, kui Veevalaja peaks paistma ükskõikse ja jahedana. Isegi, kui ta seda välja ei näita, muretseb ta tõesti oma lähedaste heaolu pärast.
  • Julgusta teda oma tundeid väljendama. Räägi temaga sellest, mida ta tunneb, näita talle, et sa oled tema jaoks olemas ja valmis teda ära kuulata. Nii aitad sa tal oma emotsionaalsest kestast välja tulla. 
  • Lepi sellega, et ta on emotsionaalselt sõltumatu. Veevalaja vajab palju aega iseenda jaoks. Teiste pidev tähelepanu vajadus mõjub talle lämmatavalt. Kui sa näed, et tal on seda vaja, siis lase tal olla omaette.


 

 

2. Taktitunde puudus

Veevalaja on väga otsekohese ütlemisega, tundlikel inimestel on temaga raske elada. Veevalaja otsekohesus võib olla mõnikord segadusse ajav, sest ta ei anna ise endale aru sellest, missugust mõju tema sõnad teistele avaldavad. Veevalaja siirust peetakse tema originaalsuseks ent selle tõttu võib ta ometi teha tahtmatult haiget neile, kellega ta läbi käib. 


Kuidas siis toimida? 

  • Katsu talle selgeks teha, et tema sõnad võivad teha haiget. Katsu selgitada talle rahulikult, kuidas tema sõnad sinule mõjuvad. Ütle talle, kuidas sa tahaksid, et ta sinuga räägiks. 
  • Ära võta midagi isiklikult. Pea meeles, et Veevalaja ei taha meelega kellelegi haiget teha aga selle tõe väljaütlemine nii nagu tema asjadest aru saab, on tema jaoks lihtsalt niivõrd tähtis. 
  • Katsu tema vaatenurka mõista. Tunne siirast huvi tema arvamuse vastu, alusta temaga konstruktiivset dialoogi, nii et ta õpiks väljendama oma mõtteid rahulikumal moel.


3. Vastumeelsus muutuste suhtes

Veevalaja on küll vabameelne ja uuendusliku mõttemaailmaga aga mis puutub muutustesse, võib tal olla mõningane vastumeelsus selle suhtes, eriti, kui need muutused puudutavad tema eraelu. Veevalaja tahab emotsionaalset stabiilsust ja turvatunnet, talle ei meeldi eriti muuta oma harjumusi.

 

 

 

Kuidas teda aidata muutustega leppima? 

Näita talle, milliseid häid võimalusi muutused kaasa toovad. Veevalaja lepib kõige uuega seda kiiremini, kui ta näeb, millist kasu see talle kaasa võib tuua. Näita talle kõiki võimalusi, mis tekivad siis, kui ta tuleb oma mugavustsoonist välja. 

Ära jäta teda üksi. Veevalaja vajab toetust ja julgustust selleks, et saada üle hirmust muutuste ees. Ole tema kõrval ja aita teda vajaduse korral. 

Ole kannatlik. Muutustega leppimine nõuab aega ja kannatlikkust, eriti nende inimeste puhul, kes on oma harjumustes kinni. Ära avalda talle survet ja ära sunni teda, jäta talle vajalik aeg ja ruum, mida ta vajab selleks, et uute olukordadega harjuda. 

 

Mõistes paremini Veevalaja isiksust, saad sa ka paremini aru, miks ta nii käitub ning oled valmis kohandama oma hoiakut vastavalt tema omale nii, et teie suhe selle all ei kannataks, vaid muutuks tugevamaks. Nii õpid sa teda ka rohkem hindama. 




 

Kommentaare ei ole