{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pexels / Chris Lucas      Millistele tähemärkidele t...

foto : pexels / Chris Lucas

 

 

 Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal head õnne kaasa? Kellele naeratab õnn seekord? Millisel päeval on õhus kõige rohkem armastust? Kes on need õnneseened, kes võivad saada järgmisel nädalal suurema summa raha või kelle tervis muutub iga päevaga paremaks ja tugevamaks? 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suuremat õnne? 


SKORPION

Skorpion on lummav. Ta ei otsi kellegi tähelepanu aga ta paelub oma olemusega. Temas on midagi müstilist ja salapärast. Juttude järgi on Skorpion sodiaagimärkidest kõige atraktiivsem, ta ise ainult ei ole sellest teadlik või teeb näo, nagu ei teaks seda. Õnneks tuletavad planeedid talle seda aeg-ajalt meelde. Peale natuke keerulisemat septembrikuud, mille ajal kõik ei läinud nii nagu oleks pidanud, tundub nagu hakkaksid asjad Skorpioni elus taas liikuma õiges suunas. Planeetide seis on praegusel hetkel Skorpioni jaoks väga hea. Mitmed planeedid toovad talle järgmisel nädalal suurt õnne, külvates ta üle kõige hea ja paremaga : armastuse planeet Veenus, unistuste planeet Neptuun ja uuestisünni planeet Pluuto. Need kolm planeet liidavad oma jõud, et tuua Skorpionile järgmisel nädalal enneolematult häid võimalusi kätte, aitavad minevikuga teha lõpparvet, viivad ära tema probleemid ja aitavad tal alustada uut ja palju paremat elu. 

Veenus toob Skorpioni südamesse rahu, Neptuun muudab intuitsiooni tugevamaks ja Pluuto toidab mõtteid. Tänu sellele saab Skorpion oma jõu ja ettevõtliku vaimu tagasi ning hakkab oma plaane ellu viima. Iga päev peaks talle tooma mõne hea uudise. Tänu sellele on Skorpioni tuju hea ja meel kerge. Ka eraelus peaksid kõik arusaamatused kaduma. Väga ilus nädal on Skorpionit ees ootamas, täis uusi projekte ja ettevõtmisi. 

 

 


KAALUD

Päike on hetkel Kaalude märgis, muutes Kaalude esindajat enesekindlamaks ja julgemaks. Oktoobrikuus paistavad Kaalud silma oma diplomaatilisuse poolest. Merkuur on sisenemas 5. septembril Kaalude märki, parandades Kaalude suhteid teistega. Merkuur liidab oma energia Päikesega ning toob sellega Kaaludele suuremat õnne kaasa. Tänu planeetide seisule peaksid kaduma kõik pinged ja stress Kaalude elust. Järgmised päevad toovad talle võimalusi, mille abil viia oma suuremadki unistused ellu. Tähtis on uskuda iseendasse. Täiesti uus ajajärk on tema elu salgamas. Mitmed uued ettevõtmised peaksid ilmavalgust nägema. Kaalude esindaja saab lõpuks ometi rahulikult oma elu nautida, muretsemate mitte millegi pärast. Ka Marss on Kaalude märgis, tänu sellele on kõik võimalused avatud ja kõik tuled rohelised. Kaalude esindaja leiab vastused oma küsimustele, mis on teda viimasel ajal rahutuks teinud. Vallalisi on ees ootamas ilusad kohtumised. Marss ja Veenus moodustavad tugeva liidu, selle tõttu peaks järgmine nädal tooma Kaalude ellu armastust ühel või teisel moel. 

 

 


VÄHK

Vähk on oma loomuselt tagasihoidlik ja reserveeritud, nüüd aga tuleb tal oma mugavustsoonist välja tulla ja oma õnnele vastu minna. Kui ta teab, mida ta tahab, toovad planeedid talle kätte häid võimalusi järgmisel nädalal, mille abil oma unistused ellu viia. Planeedid ise on võtnud Vähi oma kaitsva tiiva alla. Kõige tähtsam on, et Vähk kuulaks iseennast ja oma südant, mis juhatab teda õiges suunas. Vähil on hea intuitsioon, mis ei peta teda ega jäta hätta, ta leiab head võimalused, mis aitavad tal kindlustada oma tulevikku ning elada muretumalt. 

Töö juures on teda ees ootamas mitmed head uudised, kõikide märkide järgi tehakse talle üks hea ettepanek. Armastuses on aga uus ajajärk tema elus algamas, sest planeedid on otsustanud tuua ta ellu rohkem armastust. Kõik probleemid peaksid kaduma. Järgmine nädal peaks tooma Vähile ka rahaõnne kaasa. 



  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole