{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Madu

Mao aastad on :  1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, et 2025    Mao aastal sündinud inimene paistab silma oma tugeva tahte...


Mao aastad on :  1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, et 2025

 

 Mao aastal sündinud inimene paistab silma oma tugeva tahtejõu poolest. Ta võib olla aga väga armukade ja kahtlustada oma kaaslast kogu aeg ilma mingisuguse põhjuseta. Mao aastal inimesele meeldivad haruldased esemed, mis kuuluvad ainult talle. Talle ei meeldi, kui teda tüssatakse või paljastatakse. Ta on elav, sensuaalne, võib tihti liialdada. Tema suurim soov on olla armastatud ja imetletud. Mis puutub rahaasjadesse, siis ta ei oska kokku hoida ja palju rohkem eelistab elada päev-päevalt. Eks siis näe, mida homne päev toob. Mõnikord võib sooritada isegi kahtlaseid tehinguid. 


Mao tarkus

Aasia maades peetakse madu tarkuse sümboliks. Mao aastal sündinud mees on sentimentaalne ja üldse meeldiv inimene, hea huumorimeelega. Mao aastal sündinud naised on aga ilusad ja jõuavad tänu oma legendaarsele ilule väga kaugele (Grace Kelly, Jacqueline Kennedy). Jaapanis on see kompliment, kui mõnele naisele öeldakse, et ta on tõeline madu. Meie kultuuris see muidugi läbi ei läheks. 

Mao aastal inimene hoolitseb väga oma välimuse eest ega jäta end kunagi hooletusse. Ta valib, mida ta kannab ning on alati maitsekas ja väljapeetud. Mao aastal sündinud naine valib endale tavaliselt hinnalisi aksessuaare. 

Madu armastab lobiseda. Ta mõtleb palju ja sügavuti asjade üle järele. Ta on intellektuaal, töötab ajuga, tõeline filosoof. Ta on ääretult tark. Ometi pole tal oma tarkust ja suurt mõtlemist isegi vaja kasutada, sest ta on hästi tugeva intuitsiooniga. Kui ta oma intuitsiooni edasi arendaks, võiks temast saada selgeltnägija. Madu usaldab oma esimest muljet, oma tundeid, neid kes talle meeldivad ja neid kes talle ei meeldi, ta ei hooli faktidest ja tõenditest, enda ja teiste elukogemustest, eelarvamustest ega nõuannetest. Maol on kuues meel, mis teda juhatab ja mida ta usaldab. 

Mao aastal sündinud inimene on võtnud kindlaks otsuseks viia kõik oma plaanid ellu, talle ei meeldi läbi kukkuda ja isegi, kui ta on oma loomult pigem rahulik, on ta võimeline väga kiiresti otsuseid vastu võtma. Ta on valmis kõigeks, et oma eesmärke ellu viia. Läbikukkumist ta aga ei kannata, Madu ei oska kaotada.

Madu ei laena raha välja aga appi võib tulla küll. Ent parem on mitu korda mõtelda järele enne, kui tema abi vastu võtta, sest Madu ei tee midagi tasuta. Võib juhtuda, et sul tuleb seda kahetseda.

Mis puutub rahasse, siis Maol on pigem rahaõnne. Rahaasjade pärast ei ole tal vaja muret tunda. Ta leiab alati raha, kui vaja ja ta teab väga hästi, et raha pärast muretseda on mõttetu, sest probleemid lahenevad ise tavaliselt. Madu ei laena oma raha välja, sest ta on natuke ihne. Mis on tema oma, on tema oma ja kuulub talle. Ta võib vanemast peast muutuda tõeliseks ihnuskoiks. 

Mao aastal sündinud inimesele sobivad kõik ametid, kus ei pea ennast liigselt tööga väsitama. Ta on natuke laisavõitu ja armastab peesitada nagu ussid ikka. 


Armastus

Madu on armukade partner ja tahab oma kaaslast ainult endale. Isegi siis, kui ta teda enam ei armasta. Kuidas ka ei ole, ta kerib end oma partneri ümber nii, et teine enam üldse liigutada ei saa. Madu ise aga on truudusetu. Eriti Mao aastal sündinud mees, kes naistele meeldib. Tavaliselt on aga Mao aastal sündinud inimesel palju kõrvalsuhteid, ta kipub ise muutma oma elu keerulisemaks. Parem on, kui ta võitleks selle kalduvuse vastu ja tegeleks rohkem oma perega, nii muutuks ta elu kergemaks ning suhe kaaslasega paremaks. Sest sealt just tavaliselt tema suuremad probleemid alguse saavadki. 

Maol on tavaliselt suur pere, lapsi teeb ta ka selleks, et elukaaslasel oleks millega tegeleda ja tal ei oleks aega minna mujale vaatama. 


Mao aastal sündinud inimese elu erinevad etapid

Kaks esimest elu etappi on pigem rahulikud Mao elus. Viimane aga võib olla sündmusterohkem. Sest just siis võib Madu minna vaheldust oma ellu otsima ehkki ta võiks selle asemel rahulikult vanaduspõlve nautida. 

Ent kõik sõltub ka sellest, kas Madu on sündinud suvel või talvel, öösel või päeval ja isegi sellest, mis ilm tema sünni ajal oli. Soe ilm meeldib talle väga. Madu kardab aga vihma ja külma. Maol on õnnelikum elu, kui ta on sündinud ilusal suvepäeval keskpäeva paiku, kui siis, kui ta peaks sündima talvel jäise pakasega.





Kommentaare ei ole