{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Kits

    Kitse aastad on :  1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027    Kitse aastal sündinud inimesed on loomult head ja...

 


 

Kitse aastad on :  1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

 

 Kitse aastal sündinud inimesed on loomult head ja nendega on lihtne suhelda. Oma hingelt on nad kunstnikud. 

Suuremateks puudusteks on kalduvus pealiskaudsusele, võib palju kõhelda ja olla pirtsakas. 

Kits vajab turvatunnet, mugavust, oma kodu; tööd, mis nõuavad täpsust, ilu enda ümber, kunsti (ta on väga hea kunstimeelega) ent enne kõike seda vajab ta lihtsalt rahu. 

Kitsele ei meeldi igasugused kohustused, mis ei anna talle asu ja mis teda tüütama kipuvad, talle ei meeldi lähedastega maid jagada ja olla üksi. 

Armastuses on Kits hea ja õrn, ta tahab olla rahus ja ilma suuremate probleemideta. Ta ei ole see, kes hakkab ise oma elu keeruliseks elama. 

Ta soov on olla kaitstud, olla ümbritsetud nendega, kes on talle kallid, olla armastatud - kõik see on tema jaoks sama oluline nagu materiaalne kindlustus. 

Mis puutub rahaasjadesse, siis kits sõltub palju teistest. Kui ta peaks töötama kunstnikuna, võib ta leida endale rikka sponsori ja ilmselt olekski see tema jaoks kõige parem, sest ta ei oska oma rahaasjadega lihtsalt ise toime tulla. Kui ta suudabki natuke kõrvale panna, siis on see pigem enese rahustamiseks, kui tuleviku tarbeks. 

 

 


Kitse elu

Kits on alati elegantne. Ta on kunstnik, kes armastab loodust. Ta võiks olla kõige meeldivam kõikidest loomamärkidest, kui ta ei kõhkleks nii palju, ei oleks nii pessimistlik, ei muretseks ülearu ja ei teeks sääsest elevanti. Kits pole kunagi oma saatusega rahul. Ta ajab oma lähedased meeleheitesse oma tujuka loomusega. Ta on pealetükkiv ilma, et ta sellest ise endale aru annaks. Ta ei ole korrapärane ja jääb pidevalt hiljaks (tal on raskusi ajamõistega) ja selle tõttu võib ta muutuda mõnikord lausa väljakannatamatuks. Ometi võib ta olla väga meeldiv, kui ta seda ainult ise tahab ja kui see tema huvides on. Kits on isegi võimeline teiste kulul elama. 

Ent Kits ei ole iseseisev inimene, ta kohaneb igasuguse eluviisiga, peaasi, et see tagaks talle turvatunde ja kindluse. 

Oma loomult on ta pigem tagasihoidlik, Kitse aastal sündinud mehed võivad paista mõnikord naiselikud, talle meeldib palju hädaldada, talle meeldib samuti, kui temast räägitakse, teda juhatatakse ja õpetatakse, talle nõu antakse. See aga ei tähenda nagu teeks kõik see tema kõhklustele lõpu, otse vastupidi. Ta hädaldab ja kõhkleb ikkagi edasi hoolimata kõigest, sest ta kord juba on selline. Ta ei tea kunagi, mida ta edasi tegema peaks, millises suunas liikuma ja ootab alati, et teised tema eest otsustaksid. Ta on ääretult pessimistlik. 

 

 

 

Kits on hästi kasvatatud ja korralik. Kitse aastal sündinud inimesed on sageli usklikud aga mitte tõsiusklik. Ta võib muutuda mingil eluetapil fanaatiliseks, hakata uskuma üleloomulikesse jõududesse ja huvi tundma spirituaalsuse vastu. Ning loomulikult horoskoopide vastu. 

Kits tundub olevat hea südamega. Ta on võimeline suurteks heategudeks ja aitama neid, kes on temast õnnetumad. Kahjuks aga on nii, et oma heategude tegemiseks kasutab ta vahendeid, mis talle ei kuulu. 

Tegelikult Kits ei teagi õieti, mis talle kuulub ja mis mitte. 

Kits kiindub ruttu aga võib teised ära väsitada. Öeldakse, et kui Kits on aasal, kus kasvab lopsakas rohi, on ta rahul ja taltsas. Kui ta on aga nõmmel, kus on ainult paar rohulible, ei lõpeta ta hädaldamist. Kitse elu möödubki nii nagu ei sõltuks miski temast endast vaid alati teistest või siis äärmisel juhul sõltub tema arust kõik heast õnnest. Kuidas ka ei ole, kunagi ei ole miski tema süü. Ta on täiesti süüdimatu selles suhtes. Tal pole vähimatki vastutustunnet, mingit ettevõtlikkust ja ta on täiesti tahtejõuetu. Ta võib teha näo nagu ta annaks käske aga ta ei saa kedagi lollitada, sest ta on tehtud selleks, et kuuletuda. Heade mõjutuste abil võib ta aga kaugele jõuda oma elus, sest ta on andekas ja tal on hea maitse. Ta võiks olla väga edukas kõikides valdkondades, kus on vaja kasutada kunstimeelt. Ise ta aga midagi juhtida ei suuda, ta vajab kedagi, kes teda juhiks ja ütleks, mida ta tegema peab. Aeg-ajalt vajab ta kiitust ka, selles suhtes on ta väga tundlik. 

Kits unistab rikkast abielust, mis kindlustaks ta tuleviku. Või rikkast armukesest, kes aitab ta rahaprobleemidest välja. Kui tal on rikkad vanemad, võibki ta jääda nende juurde elama. Ta on suur kunstnik või kirjanik ja vajab aega, et oma hobiga tegeleda. Kõik muidugi sõltub sellest, kui palju õnne tal elus on, kes teda mõjutavad ja kui lopsakas on rohi karjamaal. 

 

 

 

Hea oleks, kui ta äriga ei hakkaks tegelema, sest Kitsest ärimeest ei saa. Müügimeheks ta ka ei kõlba. Ta võib sattuda suurde segadusse ja ei tea ise ka, mida ta öelda tahtis, rääkida liiga palju või liiga vähe. 

Sõtta ta ka minna ei tohiks, sest Kitsest ei saa kunagi vallutajat ega väejuhti, temast ei saa isegi mitte tavalist reasõdurit. 

Tänu teistele Kitsel suuremaid probleeme ette ei tule, teised hoolitsevad selle eest, et Kitsel oleks katus pea kohal, toit laual ja mugav elu. Kõike seda tänu sellele, et Kits oskab koputada õigele uksele. 

Kui sul on suvila kusagil saare peal, kus kunstiinimesed koos käivad, siis ära Kitse kutsu. Ta võibki sinna jääda. Kits vajab head elu ja teiste kunstiinimestega suhtlemist. Maal olla aga meeldib talle üle kõige.


Armastus

Armuelus tuleb tal tihti probleeme ette aga õnneks ei ole need väga tõsised. Mitte ükski teine märk ei suuda Kitse kaua välja kannatada. Ja millise loomamärgi all ta partner sündinud ka ei ole, üks, mis on kindel, on see, et kodus ei ole püksid Kitse jalas.

 

Kitse elu etapid

Kitse elu teine etapp on üsna sündmusterohke aga tal on head õnne, millele tänu saab ta kõikidest raskustest üle. 

Meeles tuleb pidada ka seda, et kui Kits on lopsaka rohuga karjamaal, ilma materiaalsete probleemideta ja ümbritsetud inimestega, kes soovivad talle head, võib ta oma eluga kaugele jõuda. 


 © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole