{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Jänes

      Jänese aastad on : 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 ja 2023.  Jänes on ettevaatlik, hea mäluga ja diskreetne. ...

 


 

 

Jänese aastad on : 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 ja 2023.

 Jänes on ettevaatlik, hea mäluga ja diskreetne. Mõnikord sünge, liiga pedant ja egoistlik. Talle meeldib uhkus ja hiilgus, ta on väga seltskondlik, ta võib armuda esimesest silmapilgust. Üle kõige hindab Jänes aga mugavust. Jänese aastal sündinud inimestele ei meeldi vastutused ja kohustused, mis teda millekski sunnivad, talle ei meeldi ka asjadest otse rääkida ja olukorda selgeks klaarida. Armastuses otsib ta rahu ja harmooniat. Ta hoiab eemale vaidlustest ja arusaamatustest. Ta on valmis kõigeks aga ainult tingimusel, et ta ei peaks kaotama sellepärast oma mugavat elu. Ta ei ole valmis riskima. Mis puutub rahaasjadesse, siis on ta suur kulutaja ega mõtle sugugi oma vanaduspõlve peale. 


Rahulik Jänes

Vietnamlaste jaoks on tegemist Kassi loomaaastaga, hiinlaste jaoks aga Jänese. Mõlemad kukuvad aga alati käppadele. Jänes on kõikidest kõige õnnelikul. Ta on andekas, parajal määral ambitsioonikas, meeldiv kaaslane, diskreetne, reserveeritud, peene maitsega ja vooruslik. Kõik teavad seda, et Jänes oskab hästi rääkida ja teab, kuidas ennast väärtustada.

 

 

 

Aga me ei saa ainult Jänese kohta kiidusõnu teha, ka temal on omad puudused. Jänes on pealiskaudne, täpselt nii nagu tema tugevad küljedki. 

Talle meeldivad olla teistega koos ja teistele meeldib olla temaga koos. Talle meeldivad seltskondlikud üritused ja mõnikord meeldib talle ka keelt peksta. Aga ta teeb seda üsna diskreetselt ja märkamatult, nii, et keegi aru ei saa. Ta jääb alati taktitundeliseks ega tee meelega kellelegi haiget. 

Jänesele meeldib külalisi vastu võtta, tema kodu on maitsekalt sisustatud. Talle meeldib seltskonnas olla, eriti hindab ta kõrgseltskonda, mis koosneb inimestest, kes on kõik juba oma positsiooni elus saavutanud. Talle meeldib rääkida oma teadmistest tundide kaupa. Ta on ennast harinud ja omandanud teadmisi valdkondades, mis teda köidavad ning millest ta saab vabalt nüüd rääkida. Ent on ka teemasid, millest ta midagi ei tea ja mis on ometi palju tähtsamad. 

Teda on raske endast välja ajada. Ta on oma loomult pigem rahulik. Jänes kipub rohkem ennast haletsema, kui teisi. Sõjad ja epideemiad, mis maailma laastavad, ei puuduta teda isiklikult ja kuna see temasse ei puutu, ei kannata ta sellepärast. Kui see peaks aga teda otseselt puudutama, võib see tekitada temas nii suuri kannatusi, et ta võib selle kätte surra. 

 

 

 

Jänes võib kergesti nutma hakata aga rahuneb ruttu ka maha. Jänese aasta sündinud naised kalduvad melanhoolsusele, see aga lisab neile ainult võlu juurde.

Jänes on konservatiivne. Ta ei talu asju, mis rikuvad tema hingerahu ja toovad talle ainult probleeme juurde. Ta vajab turvatunnet ja mugavust. 

Kuna ta on väga ettevaatlik, siis ei hakka ta midagi tegema enne, kui on kõik korralikult läbi kaalunud. Teda imetletakse ja usaldatakse selle omaduse poolest. 

Mis puutub rahaasjadesse, siis on tal head õnne. Ta on äriasjades üsna osav. Kõik, kes temaga mingi tehingu või kokkuleppe sõlmivad, võivad kindlad olla, et nad oma raha mitmekordselt tagasi saavad. Jänesel on hea nina ja ta leiab alati kõige paremad võimalused üles. Ta on kardetav ärimees, kes tavaliselt jõuab majanduslikult heale järjele oma eluga. Temast saaks hea advokaat või notar. Samas võiks ta töötada ka diplomaadina või poliitikuna. 

 

 

 

 

Armastus

Jänes kipub tihti unustama oma pereliikmeid ja veetma rohkem aega sõpradega ning seda hoolimata kogu oma armastusest lähedaste vastu. Ta on truu ja armastusväärne aga sõpradel on tema elus tähtis koht. Ta ei ole loodud pereelu jaoks ja kohtleb tihti oma vanemaid või lapsi nagu võõraid, kellele ta eelistab sõpru, keda ta on endale ise valinud. Jänese aastal sündinud naiste emainstinkt ei ole täielikult välja arenenud ent see ei tähenda veel nagu ei oleks nad head emad. 


Jänese elu etapid

Jänese elu on rahulik tema elu kolmel esimesel etapil tingimusel, et ta eluteele ei tule ette erakordseid, dramaatilisi sündmusi või ületamatuid takistusi. Sõjad, revolutsioonid ja katastroogid ei ole tema rida, Jänes ei ole tugev vastane. Kõik see, mis rikub tema hingerahu, mõjub talle laastavalt, ta ei suuda vastu pidada lihtsalt ja võib minna täiesti hulluks.

Aasia kultuuris suhtutakse Jänesesse (või Kassi) umbusuga. Iidsete uskumuste järgi moondusid nõiad end kassideks. Euroopas põletati keskajal nõidu tuleriidal. Egiptlaste seas oli kass aga püha loom. Ent kassi silmis on alati midagi salapärast ja müstilist nagu teaks tema ainsana tõde, mida ta meile ei ütle.

Kommentaare ei ole