{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Hobune

   Hobuse aastad on : 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026  Hobuse aastal sündinud inimene on lojaalne. Ta...


 

 Hobuse aastad on : 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

 Hobuse aastal sündinud inimene on lojaalne. Ta võib liiga palju uhkustada mõnikord. Talle meeldib reisida, meeldivad muutused, maailma avastamine ja kerge elu. Talle ei meeldi motivatsiooni puudumine ja segadus elus. Armastuses tahab ta valutada aga tüdineb ruttu ja võib kohelda oma lähedasi nagu mööbliesemeid. Hobune võib käituda mõnikord päris egoistlikult. Hobuse aastal sündinud inimene tahab olla eestvedaja ja organisaator, ta tahab kiitusi ja tunnustust. Mis puutub rahaasjadesse, siis tänu oma ambitsioonikusele viib ta nii mõnedki oma unistused ellu. 


Aus hobune

Hobuse aastal sündinud inimene on meeldiv. Ta on stiilne, elegantne ja väljapeetud. Ta oskab maitsekalt riietuda. Talle meeldib kontserditel ja teatris käia, koosolekutel osaleda - ühesõnaga igal pool, kus on suured rahvamassid koos. Tal on head sportlikud saavutused tavaliselt. Ta oskab komplimendile komplimendiga vastata, on suhtlemisaldis, meeldiv ja populaarne teiste seas. Poliitikas saadaks teda suur edu, selles miljöös saaks ta tunda tõelist rahulolu ning silma paista oma kõneosavusega. Ta oskab rahvaga rääkida.

 

 

 

Ta on kiire mõtlemisega ja oskab ka teiste mõtteid lugeda veel enne, kui need midagi öelnud on, tänu sellele teab ta juba ette, mida ta ütlema peab : kiitma või laitma. 

Hobune on üldiselt andekas, osavate kätega ja taibuka mõistusega. Ta paistab pealtnäha küll enesekindel aga tegelikult jääb tal enesekindlusest palju puudu. Hobune on usaldusväärne. 

Hobuse aastal sündinud inimene on üsna keevavereline ja muutub ruttu kannatamatuks. Need, kes on näinud teda vihastamas, ei usalda teda enam, sest tema vihas on midagi lapsikut. 

Hobune võib olla egoistlik. Tallata jalge alla need, kes tema teele satuvad ja takistusi toovad, sest ta võtab kõike isiklikult ja sihib kõrgele. Ta on enesekeskne ja huvitub tihti rohkem iseendast ja oma probleemidest, kui teistest. Ehkki sageli juhtub, et ta sekkub ka teiste asjadesse ja üsna julgelt. Ta on iseseisev ja kuulab harva teiste nõuandeid. Hobune lahkub tavaliselt üsna noorelt vanematekodust, et alustada iseseisvat elu, sest kodune õhkkond võib tunduda talle lämmatav. 

 

 

 

Oma isiklikku peret luues hakkab kogu elu keerlema tema isiku ümber, see aga on talle meele järele.  Kõik keerleb ümber tema, tema probleemide, tema töö jne. Tema on ka see, kes kaitseb pere ja kelle najal kõik seisab, seega leiab ta, et see on üsna normaalne. Kui ta peaks oma pere maha jätma, variseks kogu kindlus maha. 

Isegi, kui ta mõtleb rohkem enda ja oma isikliku edu peale, saavad tema kordaminekutest kõik kasu lõigata. Ta on töökas, oskab rahaga ümber käia. Kuna ta tuju muutub aga tihti, siis jätab ta sageli alustatu sinnapaika - on siis tegemist mõne projekti, plaani, töö või armusuhtega. Kuidas ka ei ole, ta alustab järgmine kord sama innukalt ja hakkab otsast peale. Ta võib edu saavutada igas valdkonnas ja iga ameti peal, tingimusel, et ta ei pea palju üksi olema. Ta vajab teisi enda ümber, kes tema tööd heaks kiidaksid.


Armastus

Hobune on nõrk armastuses. Armastuse pärast võib ta kõik sinnapaika jätta. Armunud Hobune on nii kirglik, et võib kõik muu unustada. 


Hobuse elu etapid

Elu esimene ja teine etapp on sündmusterohked. Selle tõttu lahkub ta üsna varakult oma vanematekodust isegi, kui see peaks talle probleeme põhjustama. Elu kolmas etapp peaks olema rahulikum. 


Kommentaare ei ole