{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Härg (Pühvel)

   Härja (Pühvli) aastad on : 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033   Härja aastal sündinud in...



 

 Härja (Pühvli) aastad on : 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033

 

Härja aastal sündinud inimesed on visad ja sihikindlad, tasakaalukad oma olemuselt ja väga kannatlikud. Suuremateks puudusteks on teatud egoism, kalduvus enesekesksusele, ei oska halva mängu juures head nägu teha, tahab olla esimene ja on valmis sind sellepärast oma teelt ära pühkima. 

Talle meeldib olla palju üksi ja lasta oma mõttelõngal lennata, ta vajab palju aega ja tahab elu nautida nii palju, kui võimalik. Talle ei meeldi läbikukkumised ja eksimused, suured rahvamassid, sentimentaalsed tundepuhangud ja teiste alluvuses töötamine.

Armastuses pöörab ta rohkem tähelepanu omaenda isikule, kui suurtele kirehoogudele, oma partnerilt ootab ta kohusetundlikkust ja regulaarsust. Ta tahab tunda end vabana igas olukorras.

Mis puutub rahaasjadesse, siis ei hooli ta suurt rahast. Ta ei kannata igasuguseid rahaasutusi. 

 

 


Töö ja pere

Härg on kannatlik ja vaikne oma loomuselt, pigem aeglane ja teeb palju asju vastu tahtmist. Ta on tasakaalukas ja jääb sageli teiste varju. Teeb oma tööd süsteemselt ja metoodiliselt. Oma originaalsust ja intelligentsust peidab ta oma järsu olemise taga. Talle usaldatakse palju ja ilmselt see ongi üks tema edu saladustest. Härg on vaatleja. Võib-olla sellepärast meeldibki talle olla palju üksi.

Härg võib tunda huvi igasuguste vandenõuteooriate ja sektide vastu ning muutuda lausa fanaatikuks. Selle tõttu saab ta tihti suure kriitika osaliseks. 

Hoolimata sellest, et ta pealnäha on rahulik, ärritub ta ruttu ja võib olla vägivaldne oma sõnadega. Kui ta vihastab, on parem mitte tema läheduses olla. Õnneks suudab ta enamikul ajast jääda rahulikuks. 

Parem on mitte temaga vaidlema hakata, sest ta võib muutuda väga ohtlikuks. Ta on küll rahuliku olemisega aga väga jonnakas ja kangekaelne, talle ei meeldi, kui keegi talle kaikaid kodaratesse loobib. Kui keegi peaks tema teele ette sattuma või talle takistusi tooma, siis võib ta muutuda väga kurjaks ega hoia ennast tagasi. Ta tormab mõtlemata millelegi muule. Mitte miski ei peata teda sellisel puhul. Ta on liider ja juht.

 

 

 

Härg on küll kinnine ja vaikne aga võib olla ka jutukas aga seda äärmise vajaduse korral. Härjale ei meeldi uuendused, mis häirivad ta hingerahu. Härg ei saa aru abstraktsest kunstist, jazzmuusikast ega naistest, kes kannavad liiga lühikest seelikut. Kui tema pereliikmed peaksid midagi sellist tegema, ütleb ta neile välja, mida ta sellest mõtleb. Härg on väga autoritaarne ja eeldab, et ta pereliikmed peavadki tema sõna kuulama. Perel on tema elus väga tähtis koht. 

Ta on konservantiivne ja traditsiooniline inimene. Härja aastal sündinud naised teevad igal pühapäeval pannkooke, igal sügisel õunamahla ja igal kevadel rabarberikooki. Jõulud on nende peres suur sündmus, mil kogu pere kokku tuleb, kui mitte suguvõsa. Härja aastal sündinud inimene käib riides lihtsalt ja tavaliselt. Midagi originaalset ei hakka ta kunagi proovima, tema soov ei ole silma paista. 

Härg on töökas ja jõuab tänu oma töökusele heale järjele. Ta saab head palka ja kindlustab tänu sellele oma lähedaste tuleviku. Vietnamis on härg (pühvel) jõukuse sümbol, millest saab kasu lõigata üksnes pere ise, kellele loom kuulub. Tavaliselt saab Härg oma elus jõukaks. 

Härja aastal sündinud inimesel on kuldsed käed, tänu oma kätele võib ta suuri asju ära teha. Temast saaks ka hea kirurg. Samas on ta ka väga tark ja võiks töötada ka valdkonnas, kus on vaja palju mõtlemist. Võib-olla vähem sobiksid talle ametikohad, kus on vaja palju suhtlemist klientidega. Samuti ei meeldi talle töökohad, mis nõuavad reisimist, sellisel korral võiks kannatada Härja tervis ja närvid. 

 

 

 

Härja aastal sündinud naine tunneks end kõige paremini, kui ta saaks olla koduperenaine. Ta on hea perenaine.

Lähedased ei saa aga Härjast tihti aru, ometi on pere väga tähtsal kohal tema elus ja tunneb uhkust oma laste üle. Ent ta nõuab pimedat kuuletumist oma lähedastelt, kasvatab oma lapsi range käega ja on liiga autoritaarne kodus. Otse loomulikult on tema perepea. Oma pere nimel on ta aga kõigeks valmis. 

 

Armastus

Armastust ei võta ta tõsiselt. Ta võib olla hooliv ja õrn, isegi sensuaalne aga Härg ei ole kunagi romantiline. Ta ei kannata suuri sõnu ega pisarate valamist, ta ei ole tundnud kirge ega liblikaid kõhus. Ta on materialist. Selle kõige tõttu tekib tal koduseinte vahel tihti arusaamatusi ja möödarääkimisi elukaaslasega, kellega tal vaated täiesti lahku lähevad selles punktis. 

Härg ei ole armukade aga pigem eelarvamustega. Truudus on tema jaoks väga tähtis. Ta on ise ka truu.

 

Härja elu etapid

Lapsepõlv ja nooruseaeg möödusid ilma suuremate vahejuhtumiteta. Elu teises etapis tekivad alles esimesed raskused, mis on seotud paarisuhtega. Tema elukaaslane ilmselt ei saa aru, miks ta nii ükskõikne ja leige on. Võib juhtuda, et kaaslane läheb mujale otsima seda, mida ta kodust ei saa. Sellisel puhul ei suuda Härg end tagasi hoida ja hoolimata oma intelligentsusest võib teha midagi, mida tal hiljem tuleb kahetseda. Ta ei andesta kunagi truudusetust. Elu kolmandas etapis võivad tekkida suured raskused, millest ta õnneks üle saab nii, et saab vanaduspõlve veeta rahulikult. Talvel sündinud Härg on õnnelikum, sest tal ei tule nii palju tööd teha ja vaeva näha riisipõldudel. Suvel sündinud Härg aga puhkamiseks aega ei leia ja peab terve aasta vaeva nägema. 



  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole