{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Draakon

foto : pixabay      Viimane Draakoni aasta oli 2012. aas...

foto : pixabay


 

 

 Viimane Draakoni aasta oli 2012. aastal, järgmine on 2024. aastal. Tuletame siinkohal meelde ka teised Draakoni aastad : 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 ja 2024. Hiina uus aasta algab aga sõltuvalt aastast jaanuari lõpust kuni veebruari keskpaigani.

Hiina kultuuris on draakon võimu, õilsuse, au, hea õnne ja edu sümbol. Draakon on mütoloogiline olend, mis on aastatuhandeid paelunud inimeste meeli. 

Draakonil veab elus päris palju. Tema suurimad puudused, mida võib talle ette heita, on kannatlikkuse ja tolerantsuse puudumine. Draakonile meeldib võidelda oma vaadete ja ideede eest. Ta näeb elu pigem hea külje pealt. Teiste arvamust ei pea ta oluliseks. Ta tahab tingimata tõestada, et tema on kõige parem ja et temaga tuleb arvestada.

 

 

 

Talle ei meeldi oodata, aega raisata, niisama istuda, oma süüd ja eksimust tunnistada, ummikus olla, pisarad ja suured tunded.

Armastuses on ta truu ainult siis, kui ta oma partnerit imetleb, igasugused suured emotsioonide puhangud ei meeldi talle aga sugugi. 

Ta tahab olla imetletud ja isegi jumaldatud, ta ei taha olla millekski kohustatud, ta tahab, et teda kuulatakse ja tema soovituste järgi tegutsetakse. 


Kõik ei ole kuld, mis hiilgab

Draakon lausa pakatab heast tervisest, elujõust ja tegutsemishimust. Ta on siiras ja aus, otsekohene nagu ei keegi teine, ta ei tea, mida tähendab silmakirjalikkus ja kavalus ega oska käituda ka diplomaatiliselt. Draakon ei ole naiivne aga ta usaldab liiga palju ja teda on võimalik läbi tunnete ära rääkida.

Draakon muretseb palju ja sageli täiesti põhjuseta. Ta on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu, sest ta tahab, et asjad saaksid hästi tehtud. Ta on kohusetundlik, ootab teistelt palju aga annab sama palju vastu ka.

 

 

 

Ta on jonnakas ja kangekaelne, võib ärrituda tühjade asjade pärast ja öelda asju, mida ta hiljem kahetseb. Draakon annab aga head nõu, sellepärast on alati parem teda kuulda võtta.

Ta on entusiastlik ja kannatamatu, vaimustub kergesti igast asjast. Draakon on uhke oma loomult. 

Ta on andekas ja mitmekülgne: intelligentne, abivalmis, helde, sihikindel. Draakon on mõjuvõimas, teda võetakse alati kuulda ja kelle sõnaga arvestatakse.

Draakonil ei tule elus palju raskeid päevi ette, pigem on ta kaitstud kõige halvema eest. Ta võid edu saavutada igas valdkonnas. Ta võid särada kunstivaldkonnas, silma paista meditsiinis või poliitikas. Tavaliselt pühendab ta kogu oma elule ühele suurele põhjusele, millest saabki tema elutöö. 


Armastus

Draakonit armastatakse palju, tema ise aga armastab harva. Tal ei tule pettuda armastuses ega elada üle südamevalu. Ta võib ise olla aga nii mõnegi inimese meeleheite põhjustajaks. Draakoni aastal sündinud naisi imetletakse palju, neile tehakse elu jooksul mitu abielu ettepanekut. 

Draakon ei kipu ennast noorelt kellegagi siduma ja paljud otsustavad üldse vallaliseks jääda. Draakonile meeldib olla vaba ja vallaline, talla piisab täiesti iseendast. Üksi ongi ta kõige õnnelikum.

 

 


Draakoni elu erinevad etapid

Elu esimeses etapis võib ette tulla mõningaid raskus, sest Draakon on väga nõudlik oma lähedaste vastu. Ilmselt mõistab ta oma vanemaid hukka. Draakoni sõltumatu loomus võib talle probleeme tekitada elu teises etapis. Ta võib tunda kerget üleolevust teiste suhtes, tal võib tekkida tunne, et teised teda ei mõista. Tegelikult aga imetletakse ja kuulatakse teda, tema tehtud rumalused aga jäetakse kahe silma vahele või kirjutatakse tema edu arvele. Kuna Draakon on keerulise iseloomuga, siis ei ole ta ise kunagi millegagi rahul. Aga ta on õnnelik, isegi kui seda õnne mõistab ta täiel määral alles viimases etapis. Alles siis saab ta aru, et elu on talle toonud tegelikult kõik selle, mida ta on soovinud. 

Draakonil veab ja veab päris palju. Draakon sümboliseerib edu ja arengut. Hiina uskumuste kohaselt toob draakon raha, pikaealisust, voorust ja harmooniat. Ent igal medalil on ka teine külg ja ehkki Draakoni puhul tundub, et pealnäha on kõik ilus ja tore, siis ei maksa unustada, et Draakonit ei ole tegelikult olemas, tegemist on üksnes illusiooniga. 

Draakon särab iga päev, ta ei hiilga nagu päike aga ta sära näevad kõik, kes on tema lähedal. Ta ei pimesta: tema tugev isiksus on üksnes kest. Draakonit ei ole päriselt olemas. Vastavalt aga oma soovidele ja tujule võib Draakon tuld pursata, kuidas ka ei ole, peale suuri pühi tavaliselt põletatakse kõik draakoni kostüümid ära aga nagu fööniks tõuseb Draakon tuhast, et särada järgmise pidustuste ajal veelgi eredama tähena.



  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole