{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : sügisene pööripäev toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pexels / Jill Welington      Pimeda aja ja langevate...

foto : pexels / Jill Welington

 

 

 Pimeda aja ja langevate lehtede saabumine pole mitte kõigile vastumeelne. On neid, kellele toob sügisene pööripäev lausa suurt õnne kaasa. 

Pööripäeva peetakse erinevates uskumustes ja pärimustes maagiliseks ajaks. Nii nagu näiteks ka astroloogias, see on ka loomulik, kui võtta arvesse, et astroloogia tugineb Päikese liikumisele. Mõnede astroloogide sõnul on pööripäevad otsekui väravad nähtamatu ja nähtava vahel, sellel päeval peaks energia olema kõige tugevam. 

Päike on sisenenud Kaalude märki, muutes valitsevat õhkkonda harmoonilisemaks. Millistele tähemärkidele toob aga sügisene pööripäev suuremat õnne kaasa? 


SÕNN

Uskuge või mitte aga Sõnnile ei meeldi oma mugavustsoonist mitte kuidagi välja tulla. Tema eelistab oma harjumuspärast elu elada ja teha kõike nii nagu ta alati on teinud. Teda on võimatu ära rääkida. Ja ometi tekitab sügise algus tema uusi soove viia oma plaanid ellu. Päike on Kaaludesse jõudnud ja selle tõttu tunneb Sõnn ennast palju paremini. Sügisese pööripäeva aeg on Sõnni vastu hea ja teeb ta hingele pai, tuues ta ellu nii rahu, kui harmooniat. Tänu sellele, et kõik läheb nii hästi, toob elu talle ise head võimalused koju kätte. Piisab, kui Sõnn tegutseb õigel hetkel ja viib oma plaanid ellu. 

 

 


LÕVI

Sügise algus toob Lõvile palju head õnne, see aga pole Lõvikesele sugugi vastumeelt, sest ta mõtleb ikka veel möödunud suve peale. Pööripäev mõjutab Lõvi märki eriti tugevalt. Päike ise valitseb Lõvi tähtkuju, sellepärast mõjutavadki kõik pööripäevad Lõvikest nii palju. Tahab ta seda või mitte aga Lõvi peab suvega hüvasti jätma ja pöörama oma pilgu sügise poole, millel on tema jaoks palju toredaid üllatusi ja häid uudiseid varuks. Nii mõnedki Lõvi unistused võivad eesoleval sügisel täituda. Seega pole kurvastamiseks sugugi põhjust. 


KAALUD

Kaalude sünnipäeva aeg on kätte jõudnud ja Kaalud ise on otsustanud seda vääriliselt tähistada. Sügisel tunneb Kaalude esindaja ennast nagu kala vees, tema ei tunne mingit sügismasendust ega kurvastust sellepärast, et suvi on läbi saanud. Sügis on täpselt paras aastaaeg tema jaoks, siis ei ole tal liiga külm ega liiga palav. Talle meeldib värviliste lehtede ja küünlavalgusõhtute aeg ja ta on veendunud, et parimad ajad on alles ees. Tal on selleks ka tuline õigus, sest juba pööripäeva energia peaks talle tooma suuremat õnne kaasa. Kas pole tore kingitus? 



Kommentaare ei ole