{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi ellu toob sügisene pööripäev armastust?

foto : unsplash / Daiga Ellaby     23. septembril on sügise...

foto : unsplash / Daiga Ellaby

 

 

23. septembril on sügisene pööripäev, millega koos algab ametlikult uus aastaeg ja samuti kõikide nende sünnipäeva aeg, kes on sündinud Kaalude tähtkujus. Millise tähemärgi esindajale toob sügisene pööripäev aga armastust? 

Tegemist on Kaksikutega. Just Kaksikutele toob pööripäev ja Kaalude hooaja algus kõige suuremat õnne kaasa. Järgneva kuu jooksul peab ta oma vaimu valmis panema selleks, et suur armastus on tema ellu tulemas tahab ta seda siis või mitte. Sügisese pööripäevaga algab Kaksikute elus armastust täis aeg. Juba järgmine täiskuu, mis särab taevas 29. septembril, peaks talle tooma kaasa häid üllatusi. Selle perioodi ajal peaksid Kaksikute esindajad muutuma palju enesekindlamaks, kuna järgnevatel nädalatel saadab hea õnn neid igal sammul. 

 

 

 

Kaksik tüdineb tavaliselt inimestest ruttu ja selle tõttu tal ongi raske leida seda õiget inimest enda kõrvale, nüüd aga kukub suur armastus ise talle sülle täiesti ootamatul moel. 

Hea õnn ei saada ainult Kaksikuid, sest pööripäeva energia mõjutab ka teisi tähemärke. Nagu näiteks neid, kes on sündinud Kaalude tähtkujus, kuna Päike on sisenemas sellel päeval just nende märki. Sügisese pööripäevaga on algamas ametlikult Kaalude hooaeg, mis peaks neile kaasa tooma samuti suurt õnne armastusest. Hea õnn saadab neid kuni järgmise kuu lõpuni. 

Ka Veevalaja saab osa oma õnnest. Sügisene pööripäev Kaalude ajal toob talle kaasa palju häid võimalusi, tänu millele leiab ta lahendused oma probleemidele. Kõik, mis enne tundus võimatu, muutub nüüd võimalikuks.

Kommentaare ei ole