{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline tähemärk saab järgmisel nädalal kõikidest takistustest üle?

    Kui nädalaprognoos on üsna heitlik ja muutlik, siis planeetide seisu vaadates tundub, et asjad hakkavad liikuma lõpuks o...

 


 

Kui nädalaprognoos on üsna heitlik ja muutlik, siis planeetide seisu vaadates tundub, et asjad hakkavad liikuma lõpuks ometi paremuse suunas. Sügis on kätte jõudmas ja kogu sodiaak valmistub uue hooaja alguseks. Kaalude aeg on algamas ametlikult samal päeval koos sügisese pööripäeva ja sügise algusega, koos sellega muutub ka valitsev õhkkond. Ühe tähemärgi esindajale toovad planeedid aga järgmisel nädalal erakordset õnne, pühkides tema tee pealt kõik takistused. 


Järgmisel nädalal võtab selle tähemärgi esindaja ohjad enda kätte

VEEVALAJA

Veevalaja ei lase enam teistel ennast juhtida, ta võtab ise ohjad enda kätte. Sügise algus toob Veevalajale suurt õnne. Alates 2019. aastast on Veevalaja planeet Uraan olnud rahuliku ja kannatliku Sõnni märgis, lõpuks ometi on Uraan aga aeglases transiidis. Isegi, kui Veevalajale muutused meeldivad, siis on tal ikkagi hea meel, et see pingeline periood saab läbi ja koos sellega lõppevad ka kõik eksistentsiaalsed kriisid tema elus. 

 

 

 

Veevalaja lõikab iga kord kasu, kui Päike viibib mõnes Õhumärgis (ja ei, Veevalaja ei ole Veemärk, nagu seda nimest võiks arvata). Nüüd, kus Päike on sisenemas Kaalude märki, toob see otse loomulikult Veevalajale head õnne kaasa. Kõik muutub kergemaks, asjad hakkavad ise liikuma õiges suunas ja mitmed probleemid leiavad lahenduse. Tänu sellele saab Veevalaja oma hea tuju tagasi. Päikesese sisenemine Õhumärki pühib Veevalaja teelt kõik takistused, tänu millele Veevalaja saab viia kõik oma plaanid ellu. See pole aga veel kõik, sest Veevalajal on veel üks tugev liitlane, milleks on planeet Marss.

Marss ei esinda ainut sõjajumalat, vaid Marss on ka tegutsemise, soovide ja tahtmiste ning libiido planeet. Kui Marss on Kaalude märgis, toob ta head õnne kõikidele Õhumärkidele. Marss aitab samuti Veevalajal probleeme lahendada, takistustest üle saada ning paremini iga olukorraga kohaneda. Tänu nendele tugevatele liitlastele haarab Veevalaja kõikidest headest võimalustest kinni. Mitte miski ei peata teda enam, ta teab, mida ta tahab ja kuidas seda saada. Ükskõik, milline takistus ta teele ka ei tule, Marss ja Päike liidavad oma jõud, et Veevalajal ühtegi probleemi ei tekiks.

Kommentaare ei ole