{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal ei tule kõige kergem nende tähemärkide jaoks

foto : unsplash / freddie marriage      Planeedid on oma lõ...

foto : unsplash / freddie marriage

 

 

 Planeedid on oma lõpliku sõna öelnud. Järgmine nädal ei tule ilmselt kõige kergem kõikide tähemärkide jaoks. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest isegi, kui õnn sulle järgmisel nädalal ei naerata, võib ülejärgmisel nädalal sulle suur õnne sülle kukkuda. Kõik muutub nii ruttu meie ümber. Nii nagu planeedidki, mis tiirlevad ikka edasi. Sellepärast ei olegi võimalik, et mõnel kohe mitu nädalat järjest halvasti läheb. Ka siis, kui sul on tunne, et Saturn isiklikult sinu vastu vimma peab ja Merkuuri kurikuulus retrograad ei jäta sind puutumata. Mõned ütlevad, et septembris on see üsna normaalne, et tuleb palju sekeldusi ette, sest suvepuhkused on selleks korraks läbi ja aeg on oma tööasjad taas tõsisemalt käsile võtta. Meie aga kalendrit süüdistama ei hakka. 

 

 


Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Kui sa arvasid, et puhkus tegi sulle head ja aitas sul pead tuulutada, siis ilmselt nüüd sa märkad, et taas tavapärase rütmi juurde asumine polegi nii lihtne ja paneb sind hoopis oma elu ja tuleviku üle tõsisemalt järele mõtlema. Suurel määral on selles süüdi Merkuuri retrograad, mille tõttu hetkel paljud oma pead murravad mõteldes eksistentsiaalsete probleemide peale. Lisaks Merkuurile on hetkel retrograadis ka kõik tema sõbrad : õnnelik Jupiter, tõsine Saturn, unistav Neptuun, mässav Uraan ja salapärane Pluuto. Kõik need planeedid panevad meid mõtlema selle peale, kuidas me oma eluga sellesse seisu oleme sattunud?! Seega on astroloogiline ilmateade hetkel natuke mõru. Kui sul on juba mitu eksistentsiaalset kriisi olnud sellel aastal ja sa lootsid, et nüüd on kõik läbi, siis sa näed, et see polegi veel kõik. 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige parem? 

 

 

NEITSI

Üldiselt meeldib Neitsile septembrikuu algus. Sest see on tema sünnipäeva kuu. Neitsi peaks ennast tundma praegu hästi, sest tema hooaeg on käimas, Päike on ju tema märgis aga kõikide väikeste viperuste ja sekelduste pärast ei ole Neitsi hing rahul ja ta ei leia kuidagi oma kohta siin elus. Kõige rohkem on selles süüdi Merkuuri retrograad Neitsi enda märgis. Lisaks on Merkuur Neitsi enda planeet, kui Merkuur on aga retrograadis, paneb ta oma kaitsealused (Merkuur on ka Kaksikute planeet) tõsiselt proovile. Merkuur soovitabki Neitsil aega maha võtta natuke. Isegi, kui Neitsi oma elu oskab paremini organiseerida, kui keegi teine, peaks ta võtma aega, et vaadata asju laiemas laastus ning pöörama vähem tähelepanu detailidele. Ainult nii saab ta ise ka aru, et asjad ei olegi nii hullus seisus nagu tema seda arvas. Järgmisel nädalal vajab Neitsi rohkem, kui kunagi varem oma lähedaste toetust ja abi. 

 

 


KALAD

Kalad juba oskavad aega maha võtta vajaduse korral ja mõtelda üksi oma elu üle järele, see ei valmista neile mitte mingisugust probleemi. See on neil tegelikult juba harjumuseks saanud. Ent järgmisel nädalal võtavad asjad nende elus natuke keerulisema suuna. Septembrikuu algus on ise nende jaoks juba paras proovilepanek ja väljakutse, seekord on aga kuu algus veelgi keerulisem. Ja süüdi on selles Neitside hooaeg, mis hetkel käimas on. Neitsi tähtkuju on Kaladega opositsioonis ja sellepärast on igal aastal septembris Kalade tuju nullis. Sest alles septembris jõuab Kaladele kohale, et suur hulk toimetusi on veel tegemata, mitmed kohustused on ees ootamas ja töökoormus on lihtsalt nii suur. Kaladele meeldib unistada, igapäevased kohustused panevad ta närvid ja kannatlikkuse tõsiselt proovile. Merkuur on opositsioonis, see toob omakorda kaasa takistusi ja viivitusi, tundub nagu ei läheks asjad üldse enam nii nagu peaks. Merkuuri retrograad Neitsi märgis teeb Kaladele haiget. Parem on hoiduda teemadest, mis võivad haiget teha, olla iseenda vastu parem ja oodata lihtsalt ära, kuni kõik laabub.

Kommentaare ei ole