{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis meestele tegelikult meeldib?

  foto : unsplash / Drew Hays   Kui meil oleks ainult võima...

 

foto : unsplash / Drew Hays

 

Kui meil oleks ainult võimalus näha ennast läbi meeste pilgu!!! Võib-olla ei oleks me naised siis enam nii nõudlikud meeste suhtes. 

Naeratus on selle edetabeli tipus. Ãœkskõik, milline naeratus - säravvalge ja imeilus või tagasihoidlik naeratus - sellel pole mingit tähtsust, piisab sellest, kui naine naeratab ja kohe kogu tema olemus lööb särama. Vähemalt arvab seda 31-aastane Martin. 

38-aastane Oliver lisab aga juurde, et sellel hetkel, kui ta näeb naist naeratamas, muutub ka kõige tavalisem naine tema silmis imeilusaks. 

Meestele meeldib headus. 46% meestest kinnitas, et nende unistuste naine peab olema hea. Ainult 18% meestest pidas tähtsamaks tarkust ja intelligentsust naise juures. 


Kontsadega kingad? See on küll tõsi...

Naine, kes kannab kontsadega kingi, meeldib meestele. 25-aastane Marten ütleb, et kontsadega kingad on naiselikud ja klass omaette. 27-aastane Mikk aga ütleb, et kontsadega kingade kandmine muudab naise ilusamaks ja elegantsemaks. Kõrgete kontsade kandmine muudab sääred siredamaks, lisades naise pikkusele paar sentimeetrit juurde. 

 

 


Meik? Pigem mitte... 

Enamik  mehi ei poolde naisi, kes ennast liiga palju värvivad. Erinevad uurimistööd on näidanud, et liigne meik on meestele täiesti vastukarva. 

10% meestest eelistab näha naist loomulikus ilus. Neile ei meeldi, kui nende naine end meigib. 27-aastane Ruuben ütleb, et naine, kes meigib end vähe või üldse mitte on alati palju ilusam, kui see, kes meigib end liiga palju. Ruubenile ei meeldi absoluutselt jumestuskreemide kasutamine. Sama kinnitab ka 31-aastane Mikk, kes ütleb, et temale on kõige rohkem vastumeelt värvilised lauvärvid ja huuleläige. 

Tegelikult aga on nii, et meestele meeldib küll meik aga mõõdukalt. Kui mees ei märka, et naine on meigitud, on see kõige parem. Mõned erandid siiski on.

Nagu näiteks huulevärv, mis meeldib nii mõnelegi mehele. Aga ainult punane huulevärv, mitte mingi muu värv. 

Samuti meeldivad meestele niiöelda "suitsusilmad" ja tugev lainerikontuur. Raske on ainult kõikide soovide ja eelistustega arvestada.  

48-aastane Henri ütleb lohutuseks, et kui naine natukenegi enda eest hoolitseb ja tahab ilusam välja näha, olenemata sellest, milline ta välja näeb, siis on see ikkagi parem, kui naine, kellel on täiesti ükskõik sellest, milline ta on." Aitäh, Henri! 


Noored naised? Vale...

Vot see on üllatus. Me võime meestele ette heite, et nad valetavad aga mehed on kindlad : noored naised ei aja neil kõigil pead segi. 

29-aastane Markus ütleb, et verinoore ja natuke vanema naise vahel, kes mõlemad on sama ilusad, valiks ta pigem teise variandi. 55-aastane Jaan aga on veelgi kindlam, öeldes, et talle meeldivad just naised, kellel on juba elukogemusi ja kes on elavamad. 

Bruno aga ütleb, et kui neiu on ilus, muutub ta aastatega ainult veelgi ilusamaks. Ja tõelisemaks. 

Aga mida siis arvata kortsukestest meie näol ja nahast, mis kipub lõtvuma? Rindadest, mis kaotavad elastsuse? Kas see siis mehi ei häiri? See küsimus mõjub meestele küll Å¡okeerivalt aga  nad lisavad kohe juurde, et kõik on naiste endi peas kinni ja selles, et naised ei julge enam ennast peeglist vaadata. 

 

 

 


Võim ja raha? Täiesti vale...

Küsitletud sai küll pigem tänapäevasemast ühiskonnast pärit mehi aga üksi neist ei vastanud otsekohe, et : "Oh, mulle naiste juures meeldib kõige rohkem raha lõhn ja positsioon! ". Kindel on see, et naisi köidab võim ehkki nad seda ei tunnista avalikult. Aga isegi lähemalt uurides tundub, et mitte ühelegi mehele ei meeldi naispoliitikud, Madonna või Glenn Close. 

Miks siis nii? "Sest see ei anna naistele midagi juurde, see ei muuda neid ilusamaks. See võib-olla erutav või imetlusväärne aga sellel pole mitte mingit seost iluga." 


Riietusstiil? Õige.

Mis puutub riietusse või riietumisstiilis, siis on mehed palju tundlikumad, kui me seda arvame. Mitte ainult välimuse pärast. "Naine, kes tunneb end hästi ja kannab riideid, mis talle sobivad, on ilus. "

48-aastane Jaak ütleb, et tema naine muutus imeilusaks, kui ta leidis oma stiili, mis sobivad tema kehakujuga hästi kokku. 


Emadus? Väga õige...

Bruno ütleb, et last ootavast naisest on ilusam ainult oma naine, kes ootab last. Seda arvamust jagavad paljud mehed, sõltumata vanusest. 

37-aastane Jaagup ütleb, et last ootav naine on kõige ilusam. Naise silmad on siis palju säravamad, tema jume kaunim ja naine ise õnnelikum. Naine ise aga ilus. 

Tanel ütleb aga, et rase naine on see, kes annab elu. See on kehakeemia, mis muudab naise vastupandamatuks. Nahk muutub, naise lõhn muutub koos sellega. 

Meie, naised, arvame muidugi, et mehed natuke liialdavad ega ole subjektiivsed selles punktis, rääkides oma seisukohast ja mitte esteetilisest küljest. 

Madis aga, kellel endal lapsi pole, ütleb, et rasedus paneb naised särama. See peaks valmistama rõõmu neile, kes viimases trimestris kipuvad tundma end halvasti. 

 

 


Huumorimeel ja vaimukus? Pigem tõsi...

Paljud mehed leiavad, et ilus naine ilma huumorimeeleta ja vaimukuseta kaotab oma võlu. Isegi keskmise iluga naine võib muutuda vastupandamatuks tänu oma vaimuteravusele. 

Seda kinnitab Mattias : "Ilus naine, kellel pole huumorimeelt, on väljaspoolt arvestust. Jumaliku kehaga naine, kellel pole vaimuteravust, on puhas pettumus. "

33-aastane Aleksis aga ütleb, et hea huumorimeel muudab vestluse lihtsamaks ja vabamaks. 

39-aastane Ervin aga lisab, et tema jaoks on huumorimeel nagu sära, mis peegeldab intelligentsust ja siirust, mis muudabki naise ilusaks. 


Kumerused? Tõsi...

Kui 34% meestest kinnitab, et neile meeldivad saledad naised, siis 45% meestest eelistab naisi, kellel on ka kumerusi. Mida see täpsemalt tähendab ? Tegelikult polegi see nii väga seotud kehakaaluga, kui pigem tõeliste kumerustega nagu selgitab 52-aastane Märten, kellele meeldivad, kui naisel on nii puusad, tuharad kui rinnad ilusti kumerad. 

Puusade kumerus paneb nii mõndagi meest unistama, tekitades neis soovi naise kumerusi silitada.




Kommentaare ei ole