{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige eraklikum sodiaagimärk (kes arvab ära? )

foto : unsplash Angel Balashev      Kui Kaksikud või Lõv...

foto : unsplash Angel Balashev


 

 

 Kui Kaksikud või Lõvi ei kujuta oma ettegi üksi elamist, siis selle tähemärgi esindajale meeldib rohkem olla üksi, kui halvas seltskonnas. 

Oma loomuselt on ta eraklik, ta vajab aega, et omaette olla ega armasta neid, kes tema isiklikku ruumi tungivad. Otse loomulikult on tegemist ei kellegi muu, kui Skorpioniga. 


SKORPION ( 23. oktoober - 22. november)

Skorpioni iseloomu on raske kirjeldada, temast on üldse väga raske aru saada. Pealtnäha paistab ta jahe ja eemalehoidev, isegi salapärane. Üldiselt hoiab ta omaette ja on üksi, sest talle meeldib analüüsida seda, mida ta ümber toimub. Talle meeldib näha inimesi ja nende kavatsusi läbi. Ta on tõeline psühholoog, meie väike Skorpion, kes tahab oma uurimistööd üksi läbi viia. Ta vajab aega ka selleks, et oma elu üle järele mõtelda ning panna paika oma plaane ja eesmärke nii era-, kui tööalases elus. Ainult üksi olles saab ta mõtelda rahulikult ja nii nagu vaja. Sama kehtib ka tööasjade kohta. Skorpion pole loodud meeskonnatöö jaoks, ta tahab üksi leida võimalusi, kuidas kõige paremini probleeme lahendada. Ainult nii saab ta tunda tõelist uhkust enda üle. 

 

 

Armastuse nimel on ta siiski võimeline kõigeks. Skorpion on väga kirglik ja tahab, et ta kallim sulgeks ennast koos temaga tema mulli. Kui ta peaks aga lahku minema või saama mõne halva uudise, sulgeb ta iseendasse ja keeldub igasugusest suhtlemisest. Skorpion on kindel, et oma meeleheidet ja hingeseisundit ei tohi kõikidele näidata, ta tahab üksi leida väljapääsu sellest olukorrast. Skorpionil läheb aga väga palju aega vaja selleks, et oma emotsioonidega toime tulla. Paremini, kui keegi teine, oskab ta ise ennast piinata oma mõtetega, sest Skorpion sümboliseerib samaaegselt surma, kui uuestisündi.

Kommentaare ei ole