{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Kui sa oled sündinud 23. oktoobri ja 22. novembri vahel, on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu ...


 

 

 Kui sa oled sündinud 23. oktoobri ja 22. novembri vahel, on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu jaoks varuks on. 


Armastus

Sa oled liiga enesekeskne ja egoistlik ega arvesta põrmugi oma kaaslase soovide ja vajadustega. Kõigepealt mõtled sa iseenda peale ja alles siis oma kaaslasele. 


Suhted

Sa võid lõpetada suhtlemise mõne inimesega, lihtsalt niisama, päevapealt, sest sa ei usalda teda enam ühel või teisel põhjusel. Sa muutud passiiv-agressiivseks ja hakkad ründama neid, kes pole sellist käitumist ometi ära teeninud. Katsu parem aidata teisi ja olla järeleandlikum. 

 

 


Pere

Sa tahad kõike kontrollida, millal sa vabalt võtad ja annad teistele hingamisruumi? 


Töö ja raha

Suhted kolleegidega ei pruugi olla kõige paremad, sest sul on kogu aeg hirm, et sind kasutatakse ühel või teisel põhjusel ära. Ãœks probleem peaks siiski leidma lahenduse hoolimata kõigest ja see peaks tegema su meele rõõmsaks. Ära kuluta oma raha liiga palju vaid ole kokkuhoidlikum. 


Tervis

Juulikuus peaksid sa lausa pakatama heast energiast, vaata ette, et sa ennast ära ei kurna. Hoolitse rohkem oma vaimse tervise eest ja hoia ennast.

Kommentaare ei ole