{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Kui sa oled sündinud 23. augusti ja 22. septembri vahel, on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuu sulle ...


 

 

 Kui sa oled sündinud 23. augusti ja 22. septembri vahel, on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuu sulle toob. 


Armastus

Ole ettevaatlik, sest sa kaldud kõike liiga südamesse võtma ja oled liiga suurte ootustega oma kaaslase suhtes. Naudi parem rahulikke hetki koos kallimaga ja rääkige sellest, millised on teie mõlema ootused ja soovid. Kui sa oled vallaline, võib üks ilus kohtumine juulikuus aset leida. 

 

Suhted

Sa veedad lähedatega aega, jõuad minna välja sööma, käias spaas ja istuda niisama aias. Teistega koos olles tunned sa end hästi ja turvaliselt, teiste olemasolu on sinu jaoks hetkel väga tähtis. Sa tahad tunda, et sind mõistetakse ja toetatakse. 

 

 

 

Pere

Ära tee probleeme väiksemaks, kui nad on, eriti need, mis puudutavad su lapsi. 

 

Töö ja raha

Sa leiad oma probleemidele lahenduse. Mõned viivitused võivad tekkida, kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda sooviksid. Katsu olla asjadest üle ja jääda igas olukorras rahulikuks. Mis puutub rahaasjadesse, siis ei ole mingeid muutusi ette näha. 

 

Tervis

Mida rohkem sa liigud, seda parem sinu tervisele. Hoia ja armasta ennast. Võta aega ka puhkamiseks. 


Kommentaare ei ole