{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

    Kui sa oled sündinud 22. detsembri ja 20. jaanuari vahel, on see horoskoop sulle. Vaata, mida planeetidel sinu jaoks var...

 


 

Kui sa oled sündinud 22. detsembri ja 20. jaanuari vahel, on see horoskoop sulle. Vaata, mida planeetidel sinu jaoks varuks on. 


Armastus

Sa võid tunda emotsionaalset püsimatust. Selle tõttu võib kannatada su suhe kaaslasega, mis omakorda võib põhjustada arusaamatusi ja möödarääkimisi ning tormilisi hetki. Sa oled emotsionaalsem ja närvilisem. 


Suhted

Sa kipud olema liiga enesekeskne ega mõtle suurt teiste peale. Ära siiski riku suhteid oma sõpradega. Sul on raske leida aega nende jaoks ja avada oma südant, selle tõttu ei pruugi su suhted olla hetkel kõige paremad. 

 

 


Pere

Mõned ebameeldivad vahejuhtumid võivad rikkuda su tuju. 


Töö ja sõbrad

Sa võid tunda kerget segadust oma elus, selle tõttu ei pruugi kõik minna nii nagu sina seda sooviksid. Kokkuvõttes ei ole sa selle kuuga rahul. Mis puutub rahaasjadesse, siis otsi võimalusi investeerimiseks aga ära unusta mõtelda enne tegutsemist.


Tervis

Kui sa puhkaksid rohkem ja teeksid lõunauinakut, paraneks nii su tervis, kui enesetunne. Üldiselt peaksid sa olema aga heas vormis.

Kommentaare ei ole