{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : täna on taevas täiskuu! Usu oma õnnetähte rohkem, kui kunagi varem

foto : unsplash / Martin Aadams      Täna leiab aset sündmu...

foto : unsplash / Martin Aadams

 

 

 Täna leiab aset sündmus, mida kaua on oodatud. Tänane täiskuu särab Kaljukitse märgis, avades sellega uue ja parema perioodi kõikide jaoks, mis peaks kaasa tooma palju häid võimalusi viia oma unistused ellu. Seda kosmilist sündmust saadab erakordselt tugev energia, sest tegemist on superkuuga, see tähendab, et Kuu on oma orbiidil Maale kõige lähemal ja selle tõttu paistab palju suurema ja säravamana, kui tavaliselt. See tähendab ka seda, et Kuu energia on palju võimsam. 


Spirituaalses plaanis kutsub see kosmiline sündmus meid paremini ennast kuulama. Tegema selgeks, millised on su tõelised soovid ja igatsused. Mida sa oma elus muuta tahaksid? Kuu leiab aset Kaljukitse märgis, jäädes seega opositsiooni Päikese ja Merkuuriga Vähi märgis, seega nurgas, mis hõlmab kõike, mis on seotud pere ja karjääriga. 

Vähi energia soovitab sul jääda koju ja puhata. Sa pead ise teadma, millal on õige aeg võtta aega maha, nautida rohkem käesolevat hetke ja panna oma elus prioriteedid paika. Luba oma kehale, vaimule ja hingele puhkust. 

Kaljukitse energia muudab sind aga enesekindlamaks ja otsustusvõimelisemaks. 

Päike Vähi märgis tuletab meelde, et igal inimesel on õigus oma kohale siin maa peal, armastusele, headusele ja tähelepanule. 

 

 


Kuidas seekordne täiskuu mõjutab sinu tähemärki? 

 

JÄÄR

Mis sulle tegelikult huvi pakub elus? Mis sind köidab? Tänane täiskuu leiab aset sinu karjääriga seotud majas ja sellepärast on praegu sinu valida, mida sa edaspidi teha tahad. Kas sa tahad vallutada uusi tippe ja seada endale uusi eesmärke, mida ellu viia? Või lõigata oma raske töö vilju? 

 

SÕNN

Tänane täiskuu mõjutab sinu spirituaalset külge. Sa oled kindlate väärtushinnangutega ja põhimõttekindel inimene, võimeline inspireerima ja motiveerima ka teisi. Täna avaneb sul võimalus võtta keegi oma kaitsva tiiva alla. Või toetada kedagi, kes seda hetkel väga vajab. 

 

KAKSIKUD

Näidates enda nõrkusi, oled sa veelgi võluvam. Sa ei vaja alati teiste heakskiitu selleks, et teha seda, mida sa tahad. Ära karda enda isiklikke tundeid. 

 

 


VÄHK

Maailm poleks sama paik ilma sinu suure südameta. Seekordne täiskuu tuletab sulle meelde, kui väärtuslik sa oled, kui paljusid inimesi sa oma elus aidanud oled ja  kui palju sildu sa oled teiste vahel ehitanud . Ära unusta olla kaastundlikum ja mõistvam mitte ainult teiste, vaid ka iseenda vastu. 


LÕVI

Imed hakkavad su elus juhtuma, kui sa õpid nägema rohkem seda, mis on hästi. Katsu näha järgmise kolme päeva jooksul oma elu hoopis teises valguses. Ja katsu selgeks teha, mis aitaks sul muuta oma elu paremaks ja imelisemaks.

 

NEITSI

Lükka oma hirmud ja kõhklused kõrvale ning lase oma kujutlusvõimel lennata parematele radadele. Selleks, et muuta oma elu paremaks, pead sa oma mugavustsoonist välja tulema. Sinu sees on peidus suur jõud, tänu millele paljud asjad muutuvad võimalikuks, kui sa õpid seda õieti kasutama. 

 

KAALUD

Sa oled nii hea, et mõtled alati enne teiste ja alles siis iseenda peale. Seekordne täiskuu palub sul mõtelda kõigepealt sellepeale, mida sina vajad selleks, et olla õnnelik ja rahul oma eluga. Kas teiste aitamine aitab sul enda probleemidest pääseda ja vähem mõtelda sellele, mis sind rahutuks teeb? 

 

 

 

SKORPION

Usu oma õnnetähte ja ära mitte kunagi kahtle iseendas. Ära kahtle ka tõelises ja omakasupüüdmatus armastuses. Usalda rohkem ennast ja teisi. 

 

AMBUR

Seekordne täiskuu tuletab sulle meelde, et sa oled julge ja vapper. Sa võid viia oma unistused ellu, kui sa julgeksid ise ainult teha esimese sammu ja uskuda sellesse. Ära lase hirmudel ja kahtlustel ennast takistada.


KALJUKITS

Sul on õigus olla iseenda üle uhke. Sa oled oma elus suuri asju ära teinud ja ilma sinuta poleks maailm sama paik. Õpi ennast rohkem armastama. 


VEEVALAJA

Ole iseenda vastu parem. Seekordne täiskuu leiab aset sinu alateadvuse majas. Tee selgeks, millised on sinu tõelised soovid ja unistused. 


KALAD

Katsu täna mõtelda positiivselt. Ära unusta oma tugevaid külgi. Ole parem nii iseenda, kui teiste vastu. Ära lase negatiivseid mõtteid ligi.







Kommentaare ei ole