{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob juulikuu keskpaik kõige rohkem õnne kaasa?

  foto : unsplash / Warren   Milliste tähemärkide esindajat...

 

foto : unsplash / Warren

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob juulikuu keskpaik kõige rohkem head õnne kaasa? Planeedid saavad kolmele tähemärgile head energiat nii palju, kui vaja, aidates neil viia oma unistusi ellu. 

Järgmisel nädalal kutsuvad planeedid kõiki tegema oma elus suurpuhastus. Mõtlema oma suhete kvaliteedi peale, vaadata, millises seisus sa oma eluga oled ning otsida uusi võimalusi, kuidas rääkida sellest, mis sul südamel on. Täpselt kolme tähemärgi esindajaid on ees ootamas väga head uudised, planeedid ise on otsustanud toetada neid kõikides ettevõtmistes ja tuua nende ellu õnne ja rõõmu. 


Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Marss on seadnud ennast sisse Neitsi märki. Merkuur on liitunud Veenusega Lõvi märgis. Kõik see vallandab uue energia, tekitades soovi tegutseda targalt ja jagada oma suurimaid unistusi ning soove kogu ülejäänud maailmaga. Järgnevatel päevadel soovitavad planeedid sul olla sina ise ja viia oma plaanid ellu. Aitab küll enda peitmisest ja elust kõrvale hoidmisest, planeedid tahavad, et sa näitaksid, milleks sa võimeline oled ja oleksid sina ise. 17. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mille energia aitab viia su suuremaidki unistusi ellu. Noorkuu aeg on ideaalne selleks, et teha väike paus ja kuulata oma südant. Oma tundeid, oma soove ja oma igatsusi. Sest selles kiires maailmas kaotame me tihti teisi kuulates iseennast ära.

 

 

 

See tähendab, et sa pead muutuma enesekindlamaks ja panema oma sõna maksma. Planeedid ise aitavad sind, näidates sulle, millised on sinu tugevad küljed ja oskused. Isegi pimeduse planeet Pluuto, mis praegusel hetkel on retrograadis, liidab Veenusega oma jõu ja aitab meil kuulata mõistuse häält. Kui sa tahad oma ellu armastust, siis praegu on su võimalused kõige suuremad. Järgmisel nädalal tulevad vastused su küsimustele, su suhted teistega paranevad, õiged inimesed tulevad su teele. Marss Neitsis aitab sul paremini keskenduda ja mitte kaotada oma eesmärke silmist. Vii oma unistused ellu, kõik sõltub sinust endast. 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob juulikuu keskpaik kõige rohkem õnne kaasa? 

 

NEITSI 

Neitsile ei meeldi ennast esiplaanile sättida. Väga harva hakkab ta trügima selleks, et oma kohta siin maailmas välja võidelda. Ei, vastupidi, meie Neitsike eelistab olla pigem diskreetne. Ta mõtleb praktiliselt ja on tõsise ellusuhtumisega. Ainult, et sellel suvel on tema jaoks teised plaanid. Planeedid saadavad talle praegu head energiat, et ta saaks oma tiivad välja sirutada ja leida oma koha siin maa peal, mis talle õigusega kuulub. Juulikuu keskpaigas mõjutavad Neitsi tähemärki tervelt kolm planeeti : Marss, Jupiter ja Uraan, mis tõotavad talle suuremat õnne kaasa tuua. Järgnevad päevad toovad Neitsile õnne, julgust, ambitsioonikust, tugevust ja kõike, mida ta iganes tahab. Kõik võimalused tekivad, et ta saaks oma unistusi ellu viia. 

 

 

 

Marss saadab Neitsile energiat ja motiveerib teda tegutsema õigel hetkel. Õnne planeet Jupiter aitab Neitsil näha häid võimalusi ja neist kinni haarata. Uraan aga aitab Neitsil tiivad välja sirutada ja tegutseda. Praegu rohkem, kui kunagi varem, on õige aeg tegutsemiseks. Kui Neitsil on unistusi, on ta nende täitumisele lähemal, kui kunagi varem, kõik tema soovid võivad täituda, kui ta mõtleb positiivselt ega kahtle oma võimetes. Suured muutused on tema elus aset leidmas. Neitsi võtab oma elu üle juhtimise üle, leiab uusi võimalusi tegutsemiks ja kindlustab tänu sellele oma tulevikku. Teiste sõnadega ei peata Neitsit enam mitte miski ja ta jõuab tippu, viies oma plaanid ellu. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes. See ongi see, kui sa oled õnnetähe all sündinud. 



JÄÄR

Jäär on nagu tulekera, keda mitte miski ei peata. See on ka normaalne, sest Jäär on tulemärk, kes ei kohku ka kõige suurema ohu ees tagasi. Järgnevad päevad tõestavad seda. Jäär otsib kogu oma elu võimalusi, kuidas muuta oma igapäevast elu põnevamaks ja huvitavamaks. Mingit ohtu teda ees ootamas ei ole, kõik, mida ta tegema peab, on tulla välja oma mugavustsoonist ja tegutseda õigel hetkel. Olla valmis riskima selleks, et parandada oma majanduslikku seisu . Kuidas seda teha? Leides uusi võimalusi selleks, et leida oma ellu õnne. Merkuur ja Veenus kaitsevad hetkel Jäära märki, pannes Jäära ennast ületama ja näitama, milleks ta võimeline on. 

Merkuur ja Veenus saadavad Jäärale julgust ja annavad talle jõudu, mille abil oma plaanid ellu viia. Kõik võimalused avanevad iseenesest, mitmed tema soovid on täitumas järgnevatel päevadel. Mitmed head üllatused on teda ees ootamas. Jääral on kõik võimalused, et viia oma unistused ellu ja muuta oma elujärg paremaks. Kõik sõltub sellest, mida ta tegelikult tahab.  

 

 


LÕVI

Lõvi on jälle planeetide soosingus. Terve juulikuu toob Lõvile head õnne kaasa, planeedid saadavad talle jätkuvalt head energiat. Järgmisel nädalal aga on Merkuur otsustanud teha kõik, et Lõvi oleks õnnelik. Väga hea periood on koos sellega Lõvi elus algamas. 

Tänu sellele on Lõvi õigel hetkel õiges kohas. Veenus muudab Lõvi sarmikamaks ja toob ta ellu inimesi, keda Lõvi praegusel hetkel kõige rohkem vajab. Merkuur parandab Lõvi suhteid teistega. Kõik Lõvi plaanid hakkavad korraga liikuma õigest suunast ja järgmine nädal peaks talle tooma kõikide märkide järgi suurema summa raha. Kõik tema probleemide peaksid lahenema iseenesest ja kõik mured kaovad. Planeedid toetavad teda kõiges, millised ei ole ka tema soovid.

 

Kommentaare ei ole