{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal ei tule kõige kergem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Jarle Johansen      Planeetide seis on he...

foto : unsplash / Jarle Johansen

 

 

 Planeetide seis on hetkel ideaalne osade tähemärkide esindajate jaoks, teisi on aga ees ootamas natuke keerulisem nädal. Õnneks on see mööduv ega jää kestma. Planeedid jätkavad meie kohal taevas oma tiirlemist ja selle tõttu muutub ka valitsev energia. Järgmine nädal tõotab tulla sündmusterohke : Marss on sisenemas Neitsi märki, Merkuur aga jõuab Lõvi märki 11. juulil. See võib tekida segadust mõnede sodiaagimärkide elus. Nagu öeldud, pole muretsemiseks siiski põhjust, sest see, et planeetide seis ei ole hea, ei tähenda veel, et terve eesolev nädal tuleb halb. 

Marss on sisenemas Neitsi märki, soovitades meil planeerida ja organiseerida oma elu paremini ning lõpetada kõik alustatud tööd ära. Aitab laisklemisest ning niisama olesklemisest. Sorteeri ja korista ning mõtle järele, kas sa ikka pead alles hoidma neid vanu särke või oleks aeg need nüüd ära visata. Praegune periood on soodne ka selleks, et teha oma tööd kohusetundlikumalt. 

 

 

Merkuur Lõvis aga parandab omavahelisi suhteid, tänu kuuleb vähem hädaldamist ja kaebamist. Milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal aga kõige kergem? 


JÄÄR

Jäär teeks hästi, kui ta võtaks järgmisel nädalal aega selleks, et oma elu üle järele mõtelda. Jäärale ei ole see sugugi meele järele, et tema planeet Marss lahkub sõbralikust tulemärgist, selleks, et siseneda korraliku Neitsi märki (kes kõike planeerib ja nimekirju koostab). Ometi oleks Jääral Neitsist palju õppida. Kasvõi seda, kuidas mõnikord on hea kõigepealt mõtelda ja alles siis tegutseda. Jääral tuleb leida järgmisel nädalal tasakaal oma elus. Ainult sellisel moel saab ta vabaks kõikidest pingetest ja liigsest stressist. Merkuur on sisenemas Lõvi märki, muutes Jäära tänu sellele enesekindlamaks ja julgemaks. Hea oleks siiski, kui Jäär valiks paremini oma sõnu ega ütleks kõike välja, mida ta mõtleb. Otsekohesus ja siirus ei ole alati kõige paremad valikud. Kui Jääral on oma arvamus, ei pea ta seda kõikidele veel kuuldavaks tegema. 

 

 

Kui mõned olukorrad mõjuvad väsitavalt ja kurnavalt, peab ta olema üle ja katsuma situatsiooniga kohaneda nii hästi, kui võimalik. Võib juhtuda, et Jäärale endale tundub, et tal on korraga liiga palju probleeme, tegelikkuses see aga nii ei ole. 


AMBUR

Sellel nädalal peab Ambur võtma rahulikumalt. Amburile käib see aga üle jõu. Käimas on Vähi aeg, Vähk on aga Veemärk, Ambur tulemärk. Ambur peab olema paindlikum, kannatlikum ja järeleandlikum. Merkuur Lõvi märgis võib muuta Amburit jonnakamaks ja kangekaelsemaks. Ta võib olla veendunud, et ainult temal on õigus, teised kõik eksivad ja sellepärast pole üldse mõtet rääkidagi. Kui ta ette ei vaata, kannatavad tema suhted teistega sellepärast. Hea oleks siiski, kui ta oleks taktitundelisem ja mõtleks enne, kui ta midagi ütleb.

Kommentaare ei ole