{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 nippi, kuidas testida oma mehe truudust

foto : unsplash / Kev Castello      Selle jaoks, et oma meh...

foto : unsplash / Kev Castello

 

 

 Selle jaoks, et oma mehe truudust kontrollida, ei pea tingimata eradetektiivi palkama. On mõned lihtsad nipid, mis toovad sulle hingerahu tagasi.


Mõned mehe käitumisjooned võivad märku anda sellest, kui aus ta sinu vastu on. Mõnikord on vaja vähe selleks, et teada, kas ta sind petab või mitte. 


Tema telefon : kui ta annab sulle oma telefoni ilma ainsagi probleemita ega huvitu sellest, kui ta telefon sinu kätte jääb mitmeks tunniks, tähendab see seda, et tal ei ole endale etteheiteid teha. Kui ta aga nõuab iga hetk, et sa talle ta telefoni tagasi annaksid, võib selle taga olla midagi kahtlast.


Tema ajakava : kui ta käib palju rohkem trennis ja üksi, mitte koos sõpradega. Ta võib valetada ka, et tal on tähtis kohtumine õhtul peale tööd või midagi sellist.

 

 


Tema arvamus meeste kohta, kes naisi petavad : räägi temaga truudusetusest. Kui ta korraga muudab arvamust ja selle asemel, et kiita neid, kes oma naisi kunagi ei peta, leidma õigustusi neile, kellel seda ette tuleb, võid sa kindel olla, et seal taga on midagi. 


Äkki sina ise petad teda? Tavaliselt on nii, et kui mees tunneb end süüdi naise ees, muutub ta armukadedaks. Kui ta muutub agressiivseks kohe, kui sa küsid, kuidas tema käituks siis, kui sina peaksid teda petma, on see kahtlane märk. 


Sotsiaalvõrgud : tee endale salanime all konto ja katsu oma mehega ühendust võtta. Kui ta tuleb su mänguga kaasa arvates, et tegemist on kauni salapärase naisega ja suhtleb sinuga meeleldi, pole sul vaja kaugemalt otsida. 


Kui see mõte sulle eriti ei meeldi, siis võid sa paluda oma sõbrannat, et ta katsuks su mehe truudust proovile panna. Sa pead ainult kindel olema oma sõbranna sõpruses, vastasel korral võib see sulle kalliks maksma minna. 

 

 


Tema salasõnad : kui ta ei ole muutunud oma salasõna, ei ole tal midagi varjata. Vastasel korral tuleb sul olla ettevaatlik. 


Pangakonto : isegi, kui sa ei tunne huvi tema kulutuste vastu, oleks ikkagi hea, kui sa aeg-ajalt heidaksid pilgu tema pangakontole, vähemalt näeksid sa nii, kas sa oled tema ainus huviobjekt. Vaata järele, milliseid kulutusi ta on teinud : hotellituba, pesupood, juveeliäri, parfüümipood jne. 


Tema igapäevane elu ilma sinuta : katsu teda üllatada, mine näiteks reisile, ütle talle, et sa lähed nädalaks koos ühe töökaaslasega (ta tahab kindlasti järele kontrollida). Peale paari päeva tule koju tagasi ilma ette hoiatamata.


Näost näkku meetod : räägi silmast silma oma mehega. See võib tekitada ebamugavust aga kui sul pole enam muid võimalusi, siis on parem rääkida asjadest otse. Kui su mees tunneb end süüdi milleski, väldib ta su pilku ilma ainsagi kahtluseta.

Kommentaare ei ole