{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : vali üks kaart ja vaata, mida tulevikul sinu jaoks varuks on

Selle testi vastused võivad sind üllatada. Testi teha on väga lihtne : vali üks pildil olev kaart ja seejärel loe, mida saatusel sinu...

Selle testi vastused võivad sind üllatada. Testi teha on väga lihtne : vali üks pildil olev kaart ja seejärel loe, mida saatusel sinu jaoks varuks on. Samuti võid sa selle testi kaudu õppida iseennast paremini tundma.

 


 

 

1. KAART

Kui sa valisid esimese kaardi, siis tea, et kõik sinu ohverdused ja pingutused saavad lõpuks ometi tasutud. Kui sa midagi teed, teed sa seda alati südamega. Mõned sinu plaanid ei ole läbi läinud, hoolimata kõikidest pingutustest. Aeg teeb aga oma töö. Sa oled olnud väga kannatlik oma elus, neelanud palju alla, jätnud palju ütlemata, hoidanud ennast tagasi. Su elu on muutumas aga paremaks, isegi palju paremaks. 

Üks sinu suurematest unistustest peaks juba varsti täituma. Sa oled olnud tubli ja kannatlik ning näidanud, et väärid paremat elu. 

Sa ei ole olnud kade, sa oled alati aidanud teisi oma võimaluste piires. Sa oled inimene, kes on suure südamega, isegi, kui sa ise seda ei tea. On hetki, mil sa pole hoolinud ei iseendast ega oma ajast, et teisi aidata sõna või jõuga. Sa oled andnud rohkem, kui sa oled vastu saanud. On ju õigus? Ära kurvasta, sest varsti on sul põhjust rõõmustamiseks. Ole kannatlik ja ära kaota lootust, sest rõõmusõnumid ei ole enam kaugel. Mida positiivsem sa oled, mida paremaid mõtteid sa mõtled, seda kiiremini jõuab õnn sinu õuele. 

 

 


2. KAART

Kui sa valisid teise kaardi, siis tea, et armastus on su uksele koputamas. Kui sa ei ole tundnud seni tõelist ja omakasupüüdmatut armastust, kui su suhted on olnud sassis, kui su elus pole olnud tõelisi sõpru, siis tea, et kõik on peatselt muutumas. See on loomulik, et sa kardad ja ei julge enam avada ei oma südant ega elu teadmata, mis sind ees ootab. Sa oled oma elus saanud palju kannatada ja oled pidanud inimestest kordi pettuma, su südamel ja tunnetel on tallatud, hoolimata sugugi sinu tunnetest. 

Aga hoolimata kõigest sellest on su süda ikka ilus. Ja just sellepärast on elul sinu jaoks varuks üks ilus üllatus. Saatus paneb su teele inimese, keda sa oled kogu oma elu oodanud. Inimese, kes õpetab sulle, mis on tingimusteta armastus, omakasupüüdmatu armastus, kes sind toetab ja armastab nii nagu ei keegi teine. Kes jääb sinu vastu truuks ja ustavaks igas olukorras. Sa ei ole kunagi lasknud kibestumusel ja valusatel elukogemustel oma südant muuta ja see on väga hea. 

Et hirmust üle saada, pead sa õppima ennast usaldama, see ei tule üleöö, vaid tasapisi. Inimene, kes on sinu jaoks loodud, on kannatlik ja ootab, kuni sa oled valmis avama oma südant. See kehtib ka sõprade kohta, sest mitmed uued kohtumised väga toredate inimestega on sind ees ootamas, kellega sul tekib veelgi lähedasem suhe, kui kõigi teistega. 

Kõigepealt pead sa aga vabanema oma hirmudest ja kartustest, muutma end paremaks nii isiklikul, kui tööalasel pinnal. Sa oled õigel teel, see inimene, kellega su teed on määratud kohtuma, teab, kuidas su südant võita. Sa pead end vabastama aga minevikuvalust, alles siis muutuvad asjad su elus selgemaks. Kuula oma südant, sest su süda juhatab sind õiges suunas.

 

 


3. KAART

Kui sa valisid kolmanda kaardi, siis isegi, kui sulle meeldib olla üksi ja iseseisev, on tegelikkus siiski teine. Sa teed kõik, et hoida armastust eemal, sa rikud oma suhteid teistega alateadvuslikult. Sa ei tee seda meelega, sest varem, kunagi ammu, on keegi juba sinu tunnete peal tallunud ja mänginud su südamega. Sinu tunnetest ei hoolitud. Nüüd ei hooli sina teistest, vaid elad päev päeva järel, muretsemata homse pärast. Sa ei tahagi end kellegagi siduda. Ometi, oma südamepõhjas sa tead, et see ei saa nii jätkuda. Saatusel on sinu jaoks aga omad plaanid ja tundub, et su elutee on ristumas ühe inimesega, kelle pärast sa oled kõigeks valmis. 

Sa kannad maski oma elus, varjates oma tõelist palet teiste eest. Sa ei lase kedagi enda ligi, sa teeskled nagu ei puudutaks sind miski. See aga, kellega su teed on ristumas, suudab lõhkuda selle kesta, mille sa oled enda ümber ehitanud. Ta teeb seda hoole ja armastusega, sa võid teda usaldada, sest mitte kunagi ei tee ta midagi, mis võiks sulle haiget teha. Ta ei reeda sind ega su tundeid, vaid armastab sind just sellisena nagu sa oled.

Kommentaare ei ole