{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tegevus, mis muudab nii mehi, kui naisi lihtsalt vastupandamatuks ja võluvaks

    Foto : unsplash / Yuri Efremov Kui sa tahad südameid võita ja pilku enesele tõmmata, siis hakka raamatuid lugema. Tutvumislehe eHarmon...

 

 

Foto : unsplash / Yuri Efremov

Kui sa tahad südameid võita ja pilku enesele tõmmata, siis hakka raamatuid lugema. Tutvumislehe eHarmony poolt läbi viidud uuring näitas, et pole midagi atraktiivsemat, kui inimene, kellele meeldib raamatuid lugeda. Arvud räägivad ise enda eest, sest selle statistika järgi need inimesed, kes panevad oma profiili kirjeldusse, et nad armastavad lugeda, tõmbavad palju rohkem tähelepanu, kui teised (+20% sõnumeid meestele ja +3% naistele). Vallalised ise selgitavad seda sellega, et lugeda armastav inimene on laia maailmavaatega ja avatud, teadmistejanuline ning suure tõenäosusega emotsionaalselt rohkem aldis tõsise suhte alustamiseks.

Ja mis veelgi olulisem, ka lugemisvara ise on oluline. Näiteks osad žanrid muudavad sind palju atraktiivsemaks, kui teised. Naistele näiteks meeldivad palju rohkem mehed, kes loevad politseiromaane, ajaloolisi põnevusraamatuid ning suuri kirjandusklassikuid. Meestele aga meeldivad naised, kes loevad põnevusraamatuid, ulme- ning fantaasiakirjandust. 

Nüüd sa siis tead, mida sa tegema pead, kui sa tahad kellegi tähelepanu võita!

 

Kommentaare ei ole