{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur vanusevahe : mees, 41-aastane ja naine 68-aastane "Ma otsisin naist, kes viitsiks mulle süüa teha ja oleks kodune"

  foto : unsplash / Andrew Ridley   41-aastane Juhan oli pi...

 

foto : unsplash / Andrew Ridley

 

41-aastane Juhan oli pikka aega poissmees enne, kui kohtus 68-aastase Elsaga. 

"Ma olen oma elus igasuguseid naisi näinud ja mitte ainult - ka suhelnud - aga mitte ühega pole sellist klappi olnud nagu Elsaga. Juba peale paari kohtumist mõne naisega oli mul tunne, et nüüd ongi kõik jutud juba räägitud, edasi mõtle ise, millest edasi rääkida. Minu jaoks polnud tähtis ainult see, mis voodis toimub vaid kõige tähtsam on see, mis on südames. Ma tahan inimesega rääkida aga mida ma räägin inimesega, kelle kogu elu on ainult telefoni kruttimine ja küünte lakkimine? Ma tahan elada inimesega, mitte tema telefoniga. Paar aastat tagasi ma mõtlesingi, et kui ma omavanustega ei sobi, ju siis on midagi viga, proovime siis endast vanematega. Tänu tutvusmisportaalidele on kõik võimalik, saad ju valida, kellega suhtled. Ja nii ma siis hakkasin otsima oma unistuste naist ja sattusin Elsa otsa, kelle juures on see hea, et vanus on ainult number : oma hingelt on Elsa palju noorem, kui paljud minu vanused.

 

 

Juhan eeldas, et oleks hea, kui naisel oleks juba oma kodu ja raha ka natuke ja et lisaks oleks tal aega hoolitseda ka koduse inimesena Juhani eest.

Juhan ei varja, et ta tahtis naist, kellel oleks aega ja tahtmist tema eest hoolitseda ja teha talle süüa. Et ta ei peaks muretsema, mida õhtuks süüa teha näiteks. Juhanil pole sellist sissetulekut, et ta oleks saanud lasta oma naisel töölt ära tulla ja koduseks jääda, Elsal on aga tööl käimise aeg juba selja taga, lisaks on tal isiklik raha ja kodu, seega Juhani jaoks oli see ideaalne valik. Seda kõike arvas Juhan enne, siis kui ta Elsaga tutvumisportaalis kohtus, nüüd näeb ta paljusid asju aga teises valguses. 

 

 

 

Juhanie meeldis Elsaga suhelda juba siis, kui nad veel päris elus kohtunudki polnud. Ta ei oleks oodanud, et Elsa talle päriselt ka meeldib nagu see esimese kohtumise ajal juhtus. Elsa on kogu elu olnud aktiivne ja hoolitsenud enda eest, tegelikult ei ole ta kunagi olnud sellist kodukana tüüpi. Pigem on Elsa sportliku kehaehitusega, ei näe üldse välja sama vana, kui teised tema vanusekaaslased, on palju oma elus reisinud ja olnud pikalt üksi. Elsa ei lase Juhanil teha seda, mida Juhan heaks arvab. 

"Mis sa selle mutiga peale hakkad? " naeris Elsa, kui Juhan temaga tuttavaks tahtis saada. 

 

 

Juhan jäi kohe ausaks Elsa vastu ja rääkis talle oma elust ning soovidest. Elsa hakkas sellepeale naerma, et mismoodi Juhan seda ikka ette kujutab, et mis selline noor mees sellise mutiga peale hakkab nagu tema. Juhan sai ise ka aru, et tegelikult oli ta koostanud oma plaanid hästi aga ei mõtelnud sugugi Elsa peale. Ilmselt sellepärast kõik Juhani eelnevad suhted olidki läbi kukkunud. Aga sellest sai Juhan alles hiljem aru. Elsa rääkis talle oma elust nende esimese kohtumise ajal ja Juhan tundis suure üllatusega, et see huvitas teda. Ta ei tahtnud, et see õhtu läbi saaks. Koju jõudes hiljem sai ta aru, et Elsa talle tõesti meeldib. Ta ei otsinud sõna otseses mõttes endast vanemat naist, ta otsis naist, keda ta võiks imetleda ja armastada. Lihtsalt juhtus nii, et Elsa on temast palju vanem. 

Nüüd nad ongi koos juba neli aastat. Nad reisivad koos, ta on tänu Elsale nii palju õppinud. Juhan saab hästi läbi Elsa lastega, isegi, kui nad tihti just ei kohtu, sest igal ühel on oma elu. Juhanile meeldib kõik Elsa juures, kusjuures Elsa on palju paremas vormis, kui Juhan. Juhanile meeldib Elsa süda. Kusjuures Elsa on süüa teinud ainult paar korda sellest ajast, kui nad kohtusid. Kui Juhan lootis, et leiab sellise naise, kes hakkab talle süüa tegema, siis ta eksis rängalt. Elsa pole üldse sellist tüüpi. Ta pole üldse selline "mutt" kelleks ta ennast peab. Elsa on erakordne naine ja Juhan ütleb, et tal on tuline õnn, et ta just sellise naisega kohtus. Ja et Elsa talle ta rumaluse andeks andis. 


Allikas : yahoo

Kommentaare ei ole