{ads}

HIDE

Viimased

latest

Karmaline suhe - märgid, mis sellele viitavad

  foto : unsplash / Mohamed Nohassi   Karmaline armastus? M...

 

foto : unsplash / Mohamed Nohassi

 

Karmaline armastus? Mida see õieti tähendab? 

Karmaline suhe on tugev ja võimas. See on midagi, mida kogevad väga vähesed oma elus. 


1. Seletamatu külgetõmme teineteise poole

Kohe peale esimest kohtumist, tundsid sa selle inimese vastu mingit seletamatut külgetõmmet. See ei olnud ainult füüsiline, vaid ka emotsionaalne ja hingeline. Sul oli tunne nagu oleksite te juba kohtunud, mõnes eelmises elus või nagu oleksite te kokku loodud. Nagu oleksid sa elanud kogu oma elu selleks, et temaga kohtuda ja taas teineteist leida. 

Teie vahel oli hingeline ühendust, mis läbis aja ja ruumi. See on midagi, mida kõik ei koge ega saagi teada, mida selline suhe tähendab. Ja miski ei garanteeri, et te saate koos omavahel õnnelikuks, sest karmaline suhe on nii emotsionaalne, et seda on raske hoida. 

Karmaline suhe toob tihti kaasa südamevalu ning hingepiina. Tihti viivad teed lõpuks ikkagi lahku aga inimene ja mälestus temast ei kao kunagi. 

 

 


2. Kummalised sündmused, mis leiavad aset samal ajal, sündmuste seostatavus, mida sa alles hiljem märkad, imelikud kokkusattumused

Näiteks võib juhtuda, et te olete sündinud samal päeval või samade kuupäevade all. Või siis on teil sarnane perekonnanimi või hoopis sarnased läbielamised ja elukogemused. 

Kõik need kokkusattumused tekitavad mulje nagu kogu maailm ja elu ise viiks teid kokku; otsekui seaks saatus teie samme, et teid omavahel kokku viia ja see ei ole lihtne juhus, vaid midagi enamat. See on tugev ühtekuuluvustunne, mis teid omavahel seob. Te olite määratud kohtuma varem või hiljem. 

See on samuti märk, et sa oled õigel teel ja sul on midagi sellest suhtes ja sellelt inimeselt õppida. 

Sellel kohtumisel, sellel inimesel ja teie suhtel on sügavam mõte ja tähendus, millest sa alles hiljem aru saad. See tuletab sulle meelde, milles seisneb sinu elu mõte, isegi, kui sageli võib see kogemus olla valus ja raske. 

 

 


3. Erinevad väljakutsed ja katsumused, millega teil tuleb hakkama saada ja toime tulla

Karmalist suhet märgib ka see, kui teil tuleb tihti takistusi ette. Need raskused võivad tekkida erineval moel ja kujul, alustades tavaliste arusaamatuste ja lahkarvamustega ning lõpetades suhteprobleemidega. 

Nende katsumuste eesmärk on aidata sul inimesena paremaks muutuda ja samuti muuta oma karmalist suhet tugevamaks. Selleks on vaja palju julgust ja tahtejõudu. Koos neid raskusi ületades, võite te muuta oma suhet veelgi paremaks nii emotsionaalsel, kui füüsilisel tasandil. 


4. Kirglik ja tormiline suhe

Karmalist suhet märgivad emotsionaalne tugevus ja tormiline suhe, mis võivad inimese täiesti hingeliselt tasakaalust välja viia ja olla emotsionaalselt kurnavad. 

Selles suhtes on palju väga häid ja väga halbu aegu, tõuse ja langusid, nagu oleks elu üks suur Ameerika mägedel sõitmine ja kunagi ei tea, mida homne päev toob. Sellises suhtes on väga suuri õnnehetki ja väga valusaid momente, kui kogu maapind jalge alt kaob. 

Selline ongi karmaline suhe, mis on palju sügavam ja keerulisem, kui kõik teised suhted. 

Oma emotsioonidega tuleb toime tulla, mitte lasta tunnetel enda üle võimust võtta. Tuleb leida tasakaal ja stabiilsus oma elus, ainult nii on võimalik jääda ellu ja püsida pinnal selles tormilises vetevoos. 

 

 


5. Saatuse märk

Ja lõpuks, mis on kõige sagedasem märk karmalise suhte juures, on tunne, et see on saatus ise, mis on vahele seganud ja kõik pidigi nii minema nagu läks. 

Sul võib tekkida tunne, et te olite määratud kohtuma ühel või teisel põhjusel, kas siis selleks, et ravida oma hingehaavu või teha midagi koos. 

See äratundmine võib olla samaaegselt hirmutav ja lohutav, sest see näitab, et universum on palju võimsam, kui meie ja on asju, mida me ise oma elus juhtida ja kontrollida ei saa. 

Karmaline suhe on võimas ja vapustav, jättes jälje kogu eluks. See on see inimene, keda sa mitte kunagi ei unusta ja kes elab sinu elu lõpuni sinu südames isegi, kui teie eluteed läksid lahku olude sunnil.



kodused lood 2023© kopeerimine keelatud

Kommentaare ei ole