{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa esimesena sellel pildil näed, viitab sellele, kuidas sa oma emotsioonidega toime tuled

 Selle testi pildi peal on näha kahte kuju. Vali see, mis sulle kõige esimesena silma jääb ja ära liiga palju mõtle. Kui sa oled oma ...

 Selle testi pildi peal on näha kahte kuju. Vali see, mis sulle kõige esimesena silma jääb ja ära liiga palju mõtle. Kui sa oled oma valiku langetanud, siis loe altpoolt vastuseid. See aitab sul teada saada, kuidas sina oma emotsioonidega toime tuled. Võib-olla kulub see ära selleks, et paremini näha, mida sina enda juures muuta võiksid. 

 


 


KARU

Kui sa nägid kõigepealt karu selle pildi peal, oled sa inimene, kellel on raske oma tõelisi tundeid näidata. Selles on suurel määral süüdi sinu minevikumälestused, mis on jätnud valusa jälje. Õigust öelda, pole sulle antud palju võimalust, et oma arvamust avaldada või rääkida avameeli. Ja selle tõttu täna hoiad sa rohkem oma tunded ja mõtted iseendale. Sa pead isegi nõrkadeks inimesi, kes kogu aeg millegipärast hädaldavad ja kaebavad. Kui sina peaksid tundma end halvasti, katsud sa midagi ette võtta, mitte ei lähe kogu maailmale kuulutama oma õnnetusi ja rääkima oma probleemidest. Sa ei oota, kuni emotsioonid üle pea löövad ja sa enam oma tunneteda ise toime ei tule. Sa ei taha mingil juhul, et teised näevad su nõrkusi. Selle tõttu võibki öelda, et sa hoiad oma tundeid tagasi iga kord, kui midagi peaks juhtuma.

 

 

See ei ole kõige parem viis, kuidas oma tunnetega toime tulla, sest sa ise ka ei tea enam, mis tunded sind õieti valdavad, sa tunned vaid rahuolematust ja pakitsust hinges. Need tunded, mida sa tagasi oled hoidnud, ei kao aga kuhugi ja ühel või teisel hetkel võib see sind viia sinnamaani, et sa ei suuda end enam tagasi hoida ja ärritud ka väiksemategi asjade pärast. Oled sa juba näinud kedagi nutma puhkemas ilma, et sellel oleks mingit põhjust? Just selline asi võibki juhtuda, kui hoida oma emotsioone kogu aeg tagasi. Katsu vähemalt selgeks teha, millised tunded sind valdavad. Sa ei ole vihane ega ärritunud sellepärast, et keegi sulle midagi ütles või et asjad ei läinud sinu soovide kohaselt, seal taga on midagi veel tõsisemat, seal on peidus teised tunded. See võib alguses olla väga raske. Harjutamise korral õpid sa aga oma tundeid paremini väljendama. Selle asemel, et öelda, et sinuga on kõik hästi või et sul on täiesti ükskõik, ütle parem, mida sa tegelikult tunned. 

Lõpetame sellega, et oma lähedasi kaitsed sa iga hinna eest, sa oled hooliv ja tähelepanelik. Sa teed kõik, et neil oleks hea ja ei oleks millestki puudust. Sa oled suure südamega inimene, hoolimata sellest, et sa ei näita oma tundeid nii lihtsalt välja. 


KITARR

Kui sa nägid kõigepealt kitarri pildi peal, siis tundub, et sa oled väga hea inimene, oma emotsioonidest rääkimine ei valmista sulle mingisugust raskust. Paradoksaalselt aga hirmutab sind mõte sellest, kui sa peaksid end kellegagi siduma. Sinu tundeid on juba reedetud ja sinu südamel on tallatud. See kõik on jätnud oma jälje. Sa usaldad ainult oma lähedasi. Ainult lähedastele inimestele räägid sa kõikidest oma muredest ja rõõmudest, hirmudest ja kartustest. 

 

 

Sellest hoolimata on sul raske oma tulevikku ette kujutada, sa tahaksid leida armastust oma ellu aga kardad, et satud jälle inimese otsa, kes sind reedab ja ära kasutab. Hea oleks, kui sa siiski avaksid natukene rohkem oma südame. Sest võimalus, et keegi sulle haiget teeb on sama suur, kui võimalus, et sa kohtud inimesega, kelle kõrval sa saad õnnelikuks ja keda sa võid usaldada. Kõik sõltub inimesest endast. 

Oma loomuselt oled sa pigem ekstravert. Sa suhtled kõikide inimestega, sinu kohalolek ise paneb inimesi ennast juba hästi tundma, sest sa oled selline lahe ja tore. Sa otsid ka uusi kogemusi elus, armastad reisida ja avastada uusi silmapiire. Halvad kogemused on sulle õppetunniks. Sa oled inimene, kes kiindub ruttu. Hea oleks siiski, kui sa ei laseks oma headust teistel ära kasutada ja mõtleksid mõnikord rohkem ka enda peale.

Kommentaare ei ole