{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : pildil olevad kivikesed võivad paljastada sinu tõelise iseloomu

  Seekordne isiksusetest on koostatud selleks, et aidata sul paremini näha neid jooni, mis sind kõige rohkem iseloomustavad. Test ...


 

Seekordne isiksusetest on koostatud selleks, et aidata sul paremini näha neid jooni, mis sind kõige rohkem iseloomustavad. Test koosneb piltidest, mis aitavad hinnata sinu üldist käitumishoiakut. Testi vastused aitavad sul paremini oma isiksust mõista, samuti mõningaid isiksuse külgi ja näha, mida sa enda juures paremaks muuta võiksid. Testi tegemine on hästi lihtne, vali üks pildil olevatest vääriskividest ja seejärel loe, millise kirjelduse see sinu kohta annab. 

 

 

 

 

Kui sa valisid esimese kivi

Kui sa valisid esimese kivi, oled sa inimene, kes oskab oma sõna maksma panna. Sa oled üsna tugeva isiksusega. Sa tead, mida sa tahad ega karda oma arvamust avaldada. Sa oled kindel, et sul on õigus ja oled valmis seisma oma huvide eest. Sa ei karda olla sina ise ja näidata oma tõelist palet. Sind tuntakse juba hästi ja keegi ei hakka sinuga vabatahtlikult tüli norima. Sind austatakse sinu otsekohesuse poolest, tavaliselt äratad sa teistes inimeses aukartust oma isiksusega. 

See on hea, et sa ei lase endale pähe istuda ja oled valmis seisma oma õiguse eest. Aga sa võid ka teha haiget nendele, kes on sinust tundlikumad. Isegi, kui sa ise tunned ennast väga hästi just sellisena nagu sa oled, peaksid sa mõningaid jooni enda juures parandama. Sa ei pea kogu aeg kõike kontrollima, eriti teiste inimeste arvelt. Hea oleks, kui sa kuulaksid paremini teisi inimesi ja näitaksid välja natuke rohkem kaastunnet, et hoida ära arusaamatusi ja möödarääkimisi. 

 

 


Kui sa valisid teise kivi

Tõenäoliselt oled sa nõudlik inimene nii iseenda, kui teiste vastu. Sul on kõrged ootused. Sa oled ambitsioonikas, tahad jõuda kaugele ja teed kõik, et oma plaane ja eesmärke ellu viia. Sa oled suhteliselt kriitiline enda suhtes ja seda nii eraelus, kui töö juures, selle tõttu tunned sa ilmselt ka rohkem pettumust elus, kui kõik ei lähe sinu plaanide kohaselt. Teiste suhtes oled sa samuti palju nõudlikum ja võid ärrituda, kui teised ei suuda sama palju, kui sina ära teha. Selle tõttu on su suhted üsna pingelised ja sul on palju arusaamatusi inimestega. 

Ent see omadus aitab sul ka ennast ületada, sa teed alati kõike ihu ja hingega. Sa oled perfektsionist igapäevases elus ja usaldad inimesi, eriti tööalases elus. Selle tõttu on su töö alati hästi ja korralikult tehtud. Vaata ainult ette, et sa ennast ära ei kurna. 


Kui sa valisid kolmanda kivi

Sa oled hea iseloomuga inimene, kes on teiste vastu alati lahke ja heatahtlik. Sa oled kõikide suhtes kaastundlik, empaatiline ja mõistev, eriti oma lähedaste. Hoolimata sellest, mida keegi on pidanud läbi elama, oskad sa alati teda ära kuulata. Üldiselt oled sa teiste seas hinnatud tänu oma headusele. Sa oled inimene, kes oskab alati teisi lepitada ja pingeid maandada. Sa ei taha vaidlusi ja tülitsemist, sa tahad hästi läbi saada inimestega ja tahad, et teised teeksid sama. Sa oskad hoida üleval rahulikku õhkkonda. Sa oled nagu kindel sammas, mida on vaja selleks, et hoida harmooniat ja tasakaalu. 

 

 

Samas oled sa liiga tolerantne ja liiga hea, see võib sulle teinekord endale ka kahju tuua. Seda joont peavad paljud sinu juures nõrkuseks. Ja selle tõttu ei mõista sind kõik ja on ka neid, kes kipuvad sinu headust ära kasutama. Hea oleks, kui sa õpiksid natukene rohkem enda eest seisma ja ütlema ei teatud situatsioonides. See ei tee inimestele haiget, otse vastupidi. Nad hindavad sind selle tõttu rohkem ja hakkavad rohkem väärtustama. Ümbritse end rohkem selliste inimestega, kes sind austavad ja hindavad just sellisena nagu sa oled. 


Kui sa valisid neljanda kivi

Sa oled vastutustundlik inimene. Sa võtad asju tõsiselt ja oled kohusetundlik. Sa ei karda tegutseda ega kohku raskuste ees. Ükskõik siis, milliste raskustega sul tegemist ei tule, sa oled inimene, kes on alati võimeline olukorda kontrollima ja võtma juhtimise üle. Sa ei satu paanikasse vaid suudad säilitada igas olukorras külma närvi. Kui on vaja mõni probleem lahendada, siis oled sa esimene, kes appi tuleb. Sinu kohusetundlikkuse on legendaarne sinu lähedaste seas, kes teavad, et võivad alati sinu peale kindlad olla. Sind usaldatakse ja hinnatakse kõrgelt. Kõik küsivad sinu arvamust ja arvestavad sinu otsustega. Hea oleks, kui sa mõnikord mõtleksid ka iseenda peale.

Kommentaare ei ole