{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide ellu tuleb armastus sellel suvel?

foto : unsplash / Wesley Balten     Suvi ongi kätte jõudmas...

foto : unsplash / Wesley Balten

 

 

Suvi ongi kätte jõudmas. Kõikide märkide järgi tundub, et see suvi tuleb palju kuumem ja siinkohal ei räägi me sugugi soojakraadidest. Suvi tuleb sündmuste- ja teguderohke. Lisaks tundub, et suvel on meie jaoks varuks palju häid üllatusi. 


Milliste tähemärkide ellu tuleb armastus sellel suvel? 

 

KAKSIKUD

Kõik, kes tunnevad kedagi, kes on sündinud Kaksikute tähemärgis, teavad, kui toredate ja meeldivate inimestega on tegu. Kaksik ise ka teab, et ta ei jäta kedagi ükskõikseks aga ta on sellega juba harjunud. Ta ise aga ei võta midagi tõsiselt. Suvi on selleks, et nautida. Sellepärast on ta otsustanud minna suvele muretuna vastu, kohtuda uute inimestega, lõbutseda ja elada nii nagu homset päeva ei oleks. Selle tõttu ta sageli isegi ei mäleta enam, kellega ta eelmise õhtu veetis. Ta lihtsalt ei viitsi muretseda ja oma pead vaevata asjadega, mis pole seda väärt. Tal on väga raske alustada tõsist suhet, sest tal on nii palju muud huvitavamat oma eluga teha. Ta kardab üle kõige igavust ja rutiini, ta vajab palju vaheldust. Ta on ja jääb vallaliseks ning tunneb selle üle isegi uhkust. Ta teeb kõik, et pääseda igapäevase elu rutiinist. 

 

 

Ainuke probleem seisneb aga selles, et planeetidel on tema jaoks omad plaanid. Tundub, et tahab ta seda või ei taha aga armastus on jõudmas tema ellu ilma temalt luba küsimata. Ja enne, kui ta aru saab, on ta juba lõksu püütud ja oma südame kaotanud igaveseks. Sellest suvest saab Kaksikute suvi, mida ta mitte iialgi ei unusta. Kindel on see, et see suvi tuleb kuum ja väga romantiline. Hea oleks, kui ta ise oleks valmis, sest kõik võib muutuda ühe hetke jooksul, kogu tema ülejäänud elu. Armastus võib koputada tema uksele ilma ette hoiatamata. Järgnevad kuud võivad muuta Kaksiku elu täiesti. On ta ise selleks valmis ja kas ta üldse tahab seda? Vastuseid teab ainult Kaksik ise. Kui aga armastus juba tema ees on, kaovad ka kõik kahtlused. 

 

 


SÕNN

Sõnn on suur romantik, keda peetakse sodiaagi parimaks armastajaks. Sõnni ellu on saabumas suur armastus sellel suvel. Planeedid ise liidavad oma jõud, et tuua Sõnni ellu õnne. Hea õnne planeet Jupiter toob Sõnnile õnne, saates talle head energiat, tänu millele Sõnn julgeb oma mugavustsoonist välja tulla. Kui tavaliselt on Sõnn kodulembene, siis nüüd nõustub ta kohtuma uute inimestega ja käima rohkem väljas. 

Just ühel sellisel üritusel leiab aset suur ja elu muutev kohtumine. Juuni või juulikuus kohtub Sõnn suure armastusega, inimesega, ilma kelleta ei kujuta ta enam hiljem oma elu ettegi. Armastuse planeet Veenus on retrograadis 23. juulist kuni 4. septembrini ja võib Sõnnis elustada hirme ja kartusi, mis on seotud tema eelnevate suhteprobleemidega. Kui see periood aga läbi saab, saabub täielik rahu ja õnn Sõnni õuele. 

 

 


KALAD

Kalade elu on muutumas sellel suvel. Eesolev suvi toob Kalade esindaja ellu nii õnne, kui armastust. Planeedid ise kaitsevad teda, õnn aga naeratab talle. Saturn ja Jupiter liidavad oma jõud, et tuua Kalade ellu armastust ja õnne. Asjad hakkavad liikuma palju kiiremini, kui ta seda arvab ja oodatagi oskab. Nii ruttu, et juba suve alguses on ta kõikide märkide järgi kohtunud oma suure armastusega, mis tuleb ta ellu ilma ette hoiatamata. Juunikuus on aset leidmas suur kohtumine, mis paiskab segi kõik Kalade plaanid.

Tundub, et tegemist on suure armastusega, mitte niisama suveromantikaga. Ainult tema ise teab, mida ta selle armastusega edasi teha otsustab, kas ta on valmis kogu oma senise elu maha jätma ja saada õnnelikuks kellegi teise kõrval? Kui ta on saanud üle viimaste suhete pettumustest ja südamevalust, võib ta anda võimaluse sellele uuele suhtele. Saturn ja Neptuun soovitavad Kaladel unistada suurelt ja uskuda armastusse. Planeedid toetavad teda.

Kommentaare ei ole