{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milise tähemärgi esindaja võib sellel nädalal rikkaks saada?

foto : unsplash / Karina Carvalho      Millise tähemärgi es...

foto : unsplash / Karina Carvalho

 

 

 Millise tähemärgi esindajad on saamas sellel nädalal suurema summa raha? Planeetide seis toob praegu head rahaõnne just ühele tähemärgile, kelle rahaasjad võtavad ootamatult hea suuna. 


Jupiter toob õnne

Raha eest õnne osta ei saa, see on selge. Hoolimata sellest on hea õnne planeet Jupiter otsustanud tuua just rahaõnne kaasa sellel nädalal. Astroloogide sõnul ei ole Jupiteri väljavalitu ei keegi muu, kui Lõvi, kes peaks saama raha nii uksest, kui aknast. Päikesesüsteemi kõige suurem planeet ise toob Lõvile kõik head võimalused kätte. Jupiter on külluse ja jõukuse planeet, mis toob õnne kaasa kõikjale, kuhu ta läheb. Seekord on Jupiter Lõvi raha ja finantsi sektoris ehk siis teiste sõnadega pole midagi imestada, kui Lõvi saab korraga rikkaks sellel nädalal. Kõikide märkide järgi saab ta väga suure summa raha kohast, kust ta poleks osanud seda oodatagi. Jupiter ise teeb Lõvidele selle ilusa kingituse. Vähemalt nii kinnitavad planeedid ja astroloogid. 

 

 


Tõeline jackpot

Selle aasta 16. mail jõudis Jupiter Sõnni märki, kuhu ta jääb kuni järgmise aasta 24. maini. Olles maamärgis, toob Jupiter head õnne kõikidele tähemärkidele. Jupiter on rõõmu, õnne, külluse, ja jõukuse planeet. Tänu sellele on meid kõiki ees ootamas hea aasta, mis peaks paljudele raha juurde tooma ja õpetama meil paremini tundma oma isiklikku väärtust. Sõnni tähemärk on samuti seotud raha ja materiaalsete väärtustega. Selle tõttu on just praegu kõige õigem hetk selleks, et luua kord oma rahaasjades, organiseerida paremini oma raha ning vaadata üle oma kulutused. Millisel põhjusel siis Lõvidel seekord rohkem veab, kui teistel? Sellepärast, et Jupiter ja Kuu (viljakus) kohtuvad Sõnni märgis ja moodustavad 90° nurga kahe planeedi Veenuse ja Marsiga, mis hetkel Lõvi märgis viibivad.  

Lisaks toob Jupiter suuremat rahaõnne muidugi kõikidele Sõnnidele terve aasta jooksul. Ka Jäär ei jää oma osast ilma. Ambur, kelle planeet Jupiter on, võib samuti kindel olla, et Jupiter teda ei unusta. Ja seejärel Lõvi, kellest juba juttu oli, Skorpion ning Veevalaja. 


Kommentaare ei ole