{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõik, mida sa peaksid teadma Kaalude tähemärgi kohta

  foto :unspalsh / KaLisa Veer   Kaalud on sündinud 24. sep...

 

foto :unspalsh / KaLisa Veer

 

Kaalud on sündinud 24. septembri ja 23. oktoobri vahel. 


1. Kaalude lemmikvärvid on kõige klassikalisemad värvid : beež, valge ja must. Erinevad lillad toonid ja fuksiaroosa. Samuti kõik toonid, mis jäävad helehalli ja musta vahele. Kaaludele meeldivad traditsioonilised ja aegumatud nüansid. 


2. Tema metallid on : titaan, vask ja kroom


3. Tema element on õhk


4. Tema lilled on kõik võimalikud hortensia sordid, orhidee ja roos


5. Tema planeet on Veenus


6. Kaalude sünnikivid, mis toovad talle õnne, on : jade, roosa ja kollane topaas, valge opaal ja peridoot ehk oliviin.

  • Jade on armastuse sümbol, mis aitab Kaaludel ka oma eluga paremale järjele saada.
  • Roosat topaasi kandes, on Kaaludel suuremad võimalused armastused leida ning kaitsta ennast kõige halva eest.
  • Kollane topaas aktiveerib Kaalude eluenergia ja toob talle ligi head õnne ning edu. 
  • Peridoot pühib ära melanhoolia ning kaitseb teda halva energia eest.
  • Valge opaal kaitseb Kaalusid haiguste eest.


 

 

7. Kaalud vajavad õiglust ja tasakaalu oma elus. Oma loomult on Kaalude esindaja entusiastlik. Niipea, kui on tegemist mõne plaani või idee läbiviimisega, on ta kohe valmis kaasa lööma. Ükskõik, mida see siis ka ei puuduta, on siis tegemist poliitilise ettevõtmise või ärialase asjaajamisega. Tal ei ole kahju ei oma ajast ega energiast selleks, et viia oma ideed ellu. Ta teeb kõike ihu ja hingega. Samas on ta võimeline minema ühest äärmusest teise, positiivsest negatiivsesse ja kõike seda lühikese aja jooksul ja ilma ette hoiatamata. Kaalude esindaja on ääretult meeldiv inimene, kes vajab harmoonilist õhkkonda ja tasakaalu nii endale, kui teistele. Ta on viisakas ja mõõdukas aga kipub sageli iseennast unustama, sest tema suurim soov on, et teised tunneksid ja teaksid, et nendega arvestatakse. Oma moraalitunnetuse pärast on tal mõnikord aga raske otsuseid langetada, hoolimata sellest, et ta on väga intelligentne. Ta on suurepärane vahemees, kes saab sageli kiita sellepärast, et ta riietub alati elegantselt ja maitsekalt. 


 

 

8. Tema sõbrad on ...

  • Jäär : neil on nii palju ühist ja samas täiendavad nad teineteist. Ent nende suhtest ei saa midagi enamat, sageli piirneb see sõpruse või tööalase läbikäimisega.
  • Neitsiga oleks ta palju rääkida ja pikki mõttevahetusi maha pidada, nad võivad tundide kaupa nautida teineteise seltskonda.
  • Teise Kaalude esindajaga tekiks tal kohe hea klapp ja sõprus ent nende suhe oleks liiga erootiline, sellepärast lõppeb see sageli armastusega.
  • Kaljukitsega oleks tal ilus sõprussuhe, nad teeksid koos suuri plaane. 
  • Kalade tundlik loomus meeldib Kaaludele, sest Kaalud tunnevad ennast Kalades ära. Nad on mõlemad tundlikud ja selle tõttu mõistavad teineteist. 


9. Armastuses sobib ta hästi ...

  • Kaksikud, kellega ta elab unustamatuid hetki ja kelle vastu ta tunneb kohe suurt külgetõmmet.
  • Vähi ja Kaalude vahel on suur armastus, mõlemad teevad kõik, et muuta oma suhet romantilisemaks.
  • Kaalud imetlevad Lõvi tarkust ja intelligentsust, nende kahe vahel on ilus ja suur armastus. Kui just Lõvi ei hakka liiga palju domineerima nende suhtes, sellisel juhul lähevad nad ilmselt lahku. 
  • Amburiga saavad Kaalud õnnelikuks, ainult, et Ambur peab õppima ennast paremini kontrollima, kuna  Kaalude esindaja leiab, et Ambur on liiga kerglane.
  • Veevalajaga koos oleks Kaaludel ilus suhe. 


 

 

10. Kellega Kaalud vähem sobivad? 

  • Sõnn võib olla hea liitlane töö juures aga Sõnn on liiga kinni oma harjumustes ja liiga kangekaelne Kaalude jaoks. 
  • Skorpioni vastu tunnevad Kaalud suurt külgetõmmet aga Skorpioni salapärane loomus ajab Kaalud segadusse. Pealegi ei meeldi Kaaludele see, et Skorpion on liiga kriitiline. 


11. Kuidas talle meeldida? 

Kui sa tahad tema tähelepanu võita, pead sa näitama, et sa oled viisakas ja hästi kasvatatud. Sa pead oma välimuse eest rohkem hoolitsema ja olema elegantne. Jätma hea mulje esimesel korral. Kaaludele meeldivad ilusad asjad ja head kombed, talle meeldib ka see, kui selle nimel pingutatakse, et tema südant võita. Ole romantiline, kui sa tahad talle meeldida. 


12. Tema nõrk külg

Otsustamatus. Ta võib valetada, et mitte teistele haiget teha ja teiste tundeid riivata. Ilmselt selle tõttu ongi kõikides tema suhetes nii palju pingeid, sest ta mitte kuidagi ei suuda otsustada, kartes eksida ja teha valet valikut. Sellepärast võib ta muuta oma plaane viimasel hetkel, muutuda korraga eemalolevaks ja jahedaks. Mõnikord võib tema vajadus harmoonia järele teha talle endale kahju.

Kommentaare ei ole