{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas mõjutab suvine pööripäev sinu tähemärki?

foto : unsplash / Andrw Buy     21. juunil on suvine pöörip...

foto : unsplash / Andrw Buy

 

 

21. juunil on suvine pööripäev, millega algab uus hooaeg. Päike on samal ajal sisenemas Vähi märki. Täna on aasta kõige pikem päev. Suvi on ametlikult alanud.

Täna on kõige parem päev selleks, et panna kirja kõik plaanid ja eesmärgid järgnevaks pooleks aastaks. Ühendada oma energia Päikese tugeva energiaga, mis just täna on kõige võimsam. Pööripäev on päev, mil loodus on kõige kaunim ja univsersum paljastab oma saladusi. Päike on kõige kõrgemal punktis taevalaotuses, see on valguse võit.

Vähkide aeg on algamas. Vähk on veemärk, kes soovitab meil natukene rohkem iseennast, teisi ja oma lähedasi kuulata. Eesoleval suvel ei pruugi kõik minna nii nagu sina seda soovid,  sa pead head õnne oma elus ära teenima ja olema sellepärast teiste ja iseenda vastu parem ja hoolivam. 


Kuidas mõjutab suvine pööripäev sinu tähemärki? 

Kahe tähemärgi esindajatele toob tänane päev õnne ent ühe tähemärgi jaoks ei pruugi see päev tulla kõige parem. Tegemist on Veevalajaga. Parem oleks, kui Veevalaja ei hakkaks oma arvamust ja tahtmist teistele peale suruma, sellega ei võida ta midagi, võib aga kaotada palju. Kaksikud ja Kaljukitsed võivad aga rõõmustada, sest tänane päev peaks neile tooma häid uudiseid. 

 

 

 

JÄÄR

Suvine pööripäev leiab aset samal ajal, kui Päike siseneb Vähi märki. Praegusel hetkel vajad sa ilmselt kõige rohkem emotsionaalset turvatunnet, mida saavad sulle pakkuda sinu lähedased, pere ja kodu. Sa vajad füüsilist lähedusi ja palju kallistusi. Sind on ees ootamas üle ootuste hea suvi, ära unusta panna paika eesmärgid ja plaanid, mille suunas liikuda. Kõik, mida sa tegema pead, on kirjutada kõik soovid üles, sa võid kindel olla, et järgneva poole aasta jooksul hakkavad imed aset leidma ja su soovid täituvad.

 

SÕNN

Suvine pööripäev leiab aset päeval, kui Päike jõuab Vähi märki, selle tõttu peaksid sa end tundma hästi nii vaimselt, kui füüsiliselt ja oled valmis viima ellu kõik oma plaanid ja eesmärgid. Sa ei hakka üle dramatiseerima, liigset stressi on selletagi su elus küllalt. Kui sa tahad muuta oma elu paremaks, on selleks, praegu kõige õigem aeg. Muutuste aeg on sinu elus kätte jõudmas. Kui sa tahad midagi oma elus muuta, siis tee seda, kui sa tahad kolida ja leida paremat elamist, hakka kohe täna otsima. Head võimalused avanevad, kui sa ise teed esimese sammu. Veenus on täna, suvisel pööripäeval, Lõvi märgis, see tähendab, et üks inimene armastab sind ja annab sulle sellest varsti teada. Mõtle täna ainult positiivseid mõtteid, kui sa tahad, et su soovid täituksid.

 

KAKSIKUD

Viimased kuud ei ole olnud sinu jaoks kõige kergemad. Sul võib olla tunne nagu oleks midagi su elust puudu. Sea endale uued eesmärgid, mille suunas liikuda. Kui üks uks sulgub, avaneb kuskil mõni teine uks. Täna või järgnevatel päevadel võid sa kohtuda oma elu armastusega. Teie teed on määratud ristuma. Samuti võid sa saada kokku ühe lähedasega, kellest sa pole ammu midagi kuulnud aga kelle peale sa tihti oled mõtelnud. See kohtumine peaks valmistama sulle suurt rõõmu. Pane oma vaim valmis ka headeks uudisteks.




 

VÄHK

Päike on sisenemas sinu märki ja selle tõttu oled sa emotsionaalsem Suvise pööripäevaga algab aasta kõige parem aeg sinu jaoks. Kõik su ettevõtmised peaksid õnnestuma. Elul on sinu jaoks varuks palju häid üllatusi. Täna aga võib sul olla raske oma tundeid kontrolli all hoida, ära siiski lämmata oma lähedasi liigse tähelepanuga ära ja ära unusta iseenda eest natukene rohkem hoolitseda. Päike muudab sind emotsionaalsemaks, seega ära unusta positiivset mõtlemist.


LÕVI

Suvisel pööripäeval, kui Päike siseneb Vähi märki, võid sa tunda oma hinges kerget rahulolematust. Ära ole iseenda ja teiste vastu liiga nõudlik ja katsu leppida vähemaga. Ära kurna ennast ära, muidu kannatab selle all su vaimne tervis. Sina oled Päikese laps, sest Päike ise valitseb sinu märki. Ära lase pead longu.


NEITSI

Täna on suvine pööripäev, Päike siseneb aga Vähi märki ja selle tõttu võid sa tunda suuremat vajadust turvatunde järele oma elus. Võib-olla tahad sa selgeks rääkida kõik oma arusaamatused elukaaslasega, kellega suhe ei ole olnud kõige parem viimasel ajal ja kes on sinu tõttu palju kannatama pidanud. Ka sõpradel on täna tähtis koht. Naudi oma elu, unusta negatiivsed mõtted ja ilusad asjad hakkavad su elus aset leidma.


KAALUD

Suvisel pööripäeval, kui Päike siirdub Vähi märki, tunned sa, et oma lähedaste seas oled sa tõeliselt õnnelik ja rahul. Sa vajad lähedaste toetust. Ära unusta kallistada neid, kes on sulle kallid. Algav Vähkide aeg võib olla sulle emotsionaalselt kurnav, ole selleks valmis.


SKORPION

Päike on sisenemas Vähi märki täna, suvisel pööripäeval, soovitades sul panna kirja kõik oma plaanid eesolevaks aastaks ja viia need siis ellu. Samuti vajad sa praegusel hetkel rohkem stabiilsust ja kindlusetunnet oma ellu. Sellepärast katsu veeta rohkem aega oma lähedaste ja sõprade seltsis, kes aitavad su tuju üleval hoida. 




AMBUR

Suve pööripäeva ja Päikese sisenemisega Vähi märki algab sinu elus rahulikum aeg. Sa mõistad, et liigselt tormates väsitad sa ainult ennast ära ega saavuta midagi. Naudi iga hetke oma elus ja haara kõikidest headest võimalustest kinni.


KALJUKITS

Täna, suvisel pööripäeval, siseneb Päike Vähi märki, jäädes sinu märgiga opositsiooni. See võimaldab sul rahulikumalt hingata, hoolimata sellest, et sina oled talve kuningas. Mitmed uksed on sinu ees avanemas, tuues sulle kaasa häid võimalusi. Täna on hea päev suuremate otsuste vastuvõtmiseks, ära raiska enam oma aega vaid tegutse.


VEEVALAJA

21. juunil on suvine pööripäev, Päike aga siseneb Vähi märki. Pane oma elus prioriteedid paika, siis läheb kõik hästi. Katsu välja selgitada, millised on su kõige suuremad soovid ja igatsused. Universum aitab sul neid ellu viia, kui su mõtted jäävad positiivseks.


KALAD

Suvisel pööripäeval siseneb Päike Vähi märki, sina unistad ikka veel suurest armastusest ja hingesõbrast. Eesolev suvi peaks tooma sulle nii õnne, kui rõõmu. Päikese energia võib sind muuta tundlikumaks ja vastuvõtlikumaks täna. Ära siiski muretse, kõik saab korda.




Kommentaare ei ole